Gość Napisano 6 Grudnia 2023 @WBB zobaczymy jak wyjdzie w praktyce i jak będzie szło oby wszystko gralo tak jak trzeba i tak już jestem w plecy z tą uprawa strasznie się rozkrzaczyla niech mi to wynagrodzi postaram się o to dobrze zadbać 🪴👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,612 Napisano 6 Grudnia 2023 @Pablo 1988 głodówkę mają. Czekam na paczkę z żarciem bo wszystko się skończyło 😉 PK jedynie w zapasie. Czwarty tydzień wjeżdża w piątek 👊 @Pablo 1988 słabo puchną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2023 @WymiataczMega spoko wygladaja mają trochę liście oklapniete? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,612 Napisano 6 Grudnia 2023 @Pablo 1988 jutro pić dostaną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2023 @WymiataczMega to dawaj bo szkoda czopy dobre się robia jeszcze je rozjebie ile ma kwitnac tygodni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,612 Napisano 6 Grudnia 2023 @Pablo 1988 7-8 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Moja strawbery idzie dzien za dniem ma 70 cm Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 Siemano sytuacja na froncie 2 razy white widow zaczyna kwitnac 👍 strawbery idzie zajebiscie podlewam na przemian co 2 dzień pół litra wody odstanej z prawidłowym pH i nawóz na kwitnienie tez wjeżdża 💪Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,312 Napisano 10 Grudnia 2023 Ile one już mają..? 10 tygodni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Grudnia 2023 @Mr.Green siemano od 2 października więc już trochę jest 🙈🙊🙉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,312 Napisano 10 Grudnia 2023 @Pablo 1988 bardzo długo. Cały czas ten hps tam hula? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Grudnia 2023 @Mr.Green Ta cos ty ściągnęłam go sporo temu jade na ledach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,312 Napisano 10 Grudnia 2023 @Pablo 1988 najważniejsze że kwitną :P oby puchły jak największe ziomek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Grudnia 2023 @Mr.Green obyś dobrze pisał 😎 niech obrodzi obficie dla wujka Pabla a powiem Ci ze lubię doglądać ten proces jak zaczyna obrastac🥬 💪 z buchemmm kolego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2023 Wygląda następująco strawberry Cos tam kwitnie koncowki lisci robia się delikatnie czarne co to może być??azot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 659 Napisano 11 Grudnia 2023 @Pablo 1988 ta Strawberry wygląda jak klon.Albo geny jej tak piętra robią albo mutacja genów.Trzecia opcja - coś się ogólnie jej pojebało 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2023 @Lasir hehe nom wyjebalo ja strasznie mam nadzieję że się nie zhermi ale czytałem na forach że ona tak rosnie rozpierdala ja w rozgałęzieniach, jeszcze dobrze kwitnie 🪴🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 659 Napisano 11 Grudnia 2023 Ale rośnie nietypowo.Liście.nie układają się na tych samych poziomach.Idą naprzemian zauważ. @Pablo 1988 To może być jej cecha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2023 @Lasir widzę dostrzegłem to ona na,początku miała lst później odwiązałem i już tak rosnie strasznie ja rozjebało dobre pestki od fastbuds 420 dobiore nastepne napewno👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 fota musi byc haha przybywa białych włosków 💣 Pozdr0 Zielona Załoga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach