Mr.Green 4,309 Napisano 5 Listopada 2023 @Pablo 1988 wyjdzie w praniu co to za bestia 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 @Mr.Green jasne ze tak oby wyszła piekielna moc 💣💥 Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2023 Strawberry banana dzien 36 nadal nie kwitnie te dwie małe to WW jednej zrobiłem ciach(toping) a 2 bez niczego moze Lst wleci tylko niech podrośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 602 Napisano 6 Listopada 2023 Pierwsza kozaczek Ile dni mają te małe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2023 @szamayo ona z przygodami była ale odratowalem nie wiem ale napewno nie zawiele😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 602 Napisano 6 Listopada 2023 @Pablo 1988 Czyli survival jak u mnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 632 Napisano 6 Listopada 2023 Na ostatnim zdjęciu wg.mnie przesadziłeś.Ten zabieg będzie miał negatywny skutek.@Pablo 1988 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2023 @Lasir to poleci w kibel z tego co widać to już wychodzą dwa odrosty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Listopada 2023 Dzien 37 strawberry banana auto dalej nie kwitnie 2 x whitewidow dzień 11 wilgotność 65 temp.24 moze cos z tego topingu będzie w piątek został wykonany zabieg operacja 🪴💣💥 Na ostatnim zdjęciu wszystko wporzadku z tymi liściami wydaje mi się że coś niedobrego dzieje??azot?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,036 Napisano 7 Listopada 2023 @Pablo 1988 wyglądają ok jak na moje oko 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 7 Listopada 2023 @Pablo 1988 Mi Strawberry Banana zaczęła kwitnąć w 7 tyg jak dobrze pamiętam i w 13 tyg zakończyła swoję życie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Listopada 2023 @Góral dobrze Ci urosla ? masz jakieś foty??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2023 (edytowane) Dzien 38 strawbery banana pierwsze preflowers zaczyna wychodzić 💥 dzien 12 white widow jedną topping 2 poleciał fiming 25% szczytu zostało jak wyjdzie się okaże 😎 wilgotność 70 tem.25 Pozdro Zielona Załoga 👊💪🧨💣💥 Edytowane 8 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 8 Listopada 2023 @Pablo 1988 miód malina 👍 jakieś papu będziesz im dawał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2023 @WymiataczMega siema narazie leje samą wodę 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 8 Listopada 2023 @Pablo 1988 na wodzie do końca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2023 @WymiataczMega no gdzie narazie lecę z wodą jak troszkę się rozwinie to dopierdalam dragona na kwitnienie 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 8 Listopada 2023 @Pablo 1988 dobrze!! One to lubią 💚👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2023 Dzien 39 z życia strawberry praktycznie nic się nie zmieniło narazie leci sama woda plus fryzjer polecial foty przed i po plus delikatnie podciągnięte LsT Poniżej 2 x razy white widow dzień 13 - 1 raz toping 1- fiming Pozdro Zielona Brygada 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach