WymiataczMega 2,386 Napisano 3 Listopada 2023 @Pablo 1988 grow na plus nauka i zapalić co będzie 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Listopada 2023 @Pablo 1988 poczekaj jeszcze chciałem troszeczkę większą około 27 dzień wypierdo... Ta pierwsza od dołu po lewej, a widać na kwitnieniu pnie się do góry i to jeszcze nie koniec, plant od 6 października zdj z dzisiaj, a tak poza tym poczytaj na fast budzie relacje, niektóre odmiany specjalnie stresują, bo reakcją jest spowolnione kwitnienie, i rekordowe fastbudy masz na ok 140-160g każda odmianę wejdź na forum masz zdj dzień po dniu, i twoje nie są tak prowadzone, ale mają podobną wielkość w twoim dniu, karm je odbiją, i wpisz sobie w YouTube np. Gorilla cookies auto day to day fastbuds, wszystkie rekordy są z hst/lst, i spowolnionym wzrostem i kwitnieniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @Prepers oki obadam sobie u siebie rozciagnelem lst i wyszło 10 odrostow myślę że jeszcze pójdzie do góry mała jest ale krzaczasta :)💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Listopada 2023 @Pablo 1988 i o to chodzi sugeruj się tym filmikiem z YT, to cię podniesie na duchu 164g z jednej a wygląda jak twoja tylko tamta miała ścięty łeb, i dobrze rozłożone i poprowadzone gałęzie, wiadomo że dla ciebie nie osiągalne, ale po wzroście nic straconego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @Prepers na spokojnie dam radę jednej zrobiłem white widow ciach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 3 Listopada 2023 @Pablo 1988 z jednego będą dwa 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 (edytowane) @WymiataczMega a fiming na automatach robiłeś? Edytowane 3 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 3 Listopada 2023 @Pablo 1988 nie robiłem. Automatom lst robię tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega jedni mówią że tylko lst a 2 że toping tez wchodzi w grę więc zrobilem dlatego wybrałem opcję iść za glosem serca czy w praktyce sie potwierdza?? hmm czas pokaże 😎może kiedyś fim tez zapodam w niedalekiej ..... 😎🧨🪴🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 3 Listopada 2023 Na auto to dość ryzykowne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega metodą prób i błędów level wyżej 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 3 Listopada 2023 @Pablo 1988 raczej, raczej nie inaczej 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 Małe up. Banana coś tam się pnie do góry ale nie ma oznak ,zalążku kwitnienia a ma ponad 30 dni więc nie wiem co jest grane dwie mniejsze to ww jednej zrobiłem toping poniżej foty pozdro zielona załoga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano 5 Listopada 2023 Te wieksza "na stelazu" bym uglebil zamiast ciagnac ja na boki🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Listopada 2023 @Pablo 1988 jak urywasz głowę automatowi to się nie dziw że wolno się zbiera do kwitnienia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 @moonkagliwicee właśnie chce na stelażu później odnogi na boki żeby światło dochodziło fajnie@Mr.Green nie urwałem tej pierwszej zdjęci1 to strawberry bana auto i jest maleńka i ponad 30 dni i nie ma oznak kwitnienia tylko LST czytałem od fastbuds że ta odmiana może wegetować nawet 5 tyg i tak się zastanawiam kiedy zacznie kwitnac czy będzie jeszcze rosła?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Listopada 2023 @Pablo 1988 a to sorki nie doczytałem. Ogólnie powinna urosnąć. Z tego co kojarzę to jest odmiana xl albo i xxl także powinna rosnac. Ogólnie stres nie sprzyja automatom i im bardziej je męczysz tym bardziej zabierasz im cenny czas na wegu by się rozbudować. Experymenty mają o wiele lepszy sens na sezonach gdzie roślina nie jest ograniczona genetycznie wzgledem szybkiego pezymusu kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green oki w porzadku bywa czasami 😄 lst to trenig lekkiego niskiego stresu więc tak czy siak powinna już kwitnac no fakt że lepiej eksperyntowac na sezonach 😉 Edytowane 5 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Listopada 2023 @Pablo 1988 mOZE dłużej się zbierać tak jak pisałeś. Nic tylko czekać 🙂 Ogólnie jak na 30 dni to nie jest duża jak na auto które z założenia jest szybsze niż sezon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2023 @Mr.Green nie wiem o co jej chodzi🤣🤣 stała w miejscu tak jakby a teraz leci pięterko po piętrze zrobiłem jej lst naciagnelem na boki i dostała ponad 10 odnóg🪴🪴🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach