Boczelli 3,452 Napisano 4 Listopada 2023 Dzień ~70 Orion poszedl pod noz. Northern Light bede scinal za tydzień, a Hulkberry jeszcze troche postoja. Ma ktos do polecenia jakas dobra maseczke do trymowania? 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2023 @Boczelli ładne mam pytanie ile one mają cm? chodzi mi o wysokosc🪴😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 4 Listopada 2023 @Pablo 1988 50-60cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 13 Listopada 2023 Dzień 77 Northern Light sciete, na placu boju zostały 2x Hulkberry 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqubek000 115 Napisano 13 Listopada 2023 @Boczelli a jak ten Orion wyszedł? Suszy się jescze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 13 Listopada 2023 @Jaqubek000 Orion slabiutko bo malutki byl. Z 15g suchego bedzie z niego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Listopada 2023 @Boczelli daj znać jak działanie. Mi 1 z dwóch też jakiś kurdupel wyszedl. Pójdzie beż treningu, wielki też nie będzie 😅drugi już po lst I czekam dalej... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 20 Listopada 2023 @vego1989 mocny kanapowiec, kopie jak kon. Ale ja go scialem jak juz widoczne bursztyny mial @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 24 Listopada 2023 W dniu 90 sciete zostaly ostatnie 2 sztuki Hulkberry. Wynik podam za kilka dni po suszeniu, ale nie bedzie sie raczej czym chwalic 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 25 Listopada 2023 tego jestem ciekaw Hulka ale wyszedł ładnie 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,311 Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) @polecam 420 spieralbym się.. 🙂 Mysle że mógłbym wystawić swojego Hulka do walki 😛 HulkBerry auto od RQS Edytowane 25 Listopada 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green to moja pierwsza uprawa I sporo bledow sie wkradlo, poprawie sie na kolejny raz. A mam ciekawe pestki sezonowe I regularne na nastepny projekt 😈 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,311 Napisano 27 Listopada 2023 @Boczelli ja nie neguje twojej pracy. Następny raz z pewnością będzie lepszy. Wystarczy się doskonalić a efekty pracy będą coraz to lepsze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 6 Grudnia 2023 Podsumowanie Łącznie wyszlo ~90g suchego palonka- wynik nie zadawalajacy, ale wiadomo swoje to swoje. W trakcie uprawy jako nowicjusz popelnilem troche błędów i bede z nich wyciagal wnioski na przyszlosc. Dzieki wszystkim i do następnego. ✌️ 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2023 Proste własne to własne fajny top😎🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2023 @Boczelli zaprezentujesz kwiaty oriona ?Jestem ciekaw bo dwa mi idą 😉a o mocy już chyba wspominales że kanapowiec fest 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 6 Grudnia 2023 @vego1989 skąd oriona brałeś? Jaki czas producent podaje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2023 @WymiataczMega To są pestki od rqs. Z tego co pamiętam od kiełka 70 dni do kosy. Plus od siebie trzeba dodac z 2tyg😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,311 Napisano 29 Grudnia 2023 @vego1989 12 tygodni to i normalnego krzaka można obrobić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 29 Grudnia 2023 U mnie Orion byl gotowy w 70dniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach