TomWar 50 Napisano 16 Września 2023 Witam wszystkich dopiero rozpoczynam swoją przygodę z uprawa i bardzo w razie potrzeb proszę o wsparcie gdyż moja wiedza jest ograniczona a doświadczenie zerowe Mam boxa 1m2 Planuje 5 plantów white widow auto od fast buds Lampa lumatek attis 300w Pro Wiatraki nawilżacz i wyciag z filtrem węglowym prima klima 400m podstawowy sprzęt posiadam Ziemię dałem Plagron grow mix dlatego nie planuje dawać na Wegetacji żadnych nawozów dopiero przy kwitnieniu 1 1 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Września 2023 @TomWar dobry sprzęt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 16 Września 2023 @Tester pobiegałem trochę po internecie i postanowiłem skompletować taki jednak wiele osób ostrzegało mnie przed tą lampa że jest ciężka do ogarniecia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 16 Września 2023 @TomWar lampe daj narazie na 25% na 50cm. Te 2 sztuki docelowo beda w jednej donicy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 16 Września 2023 @Boczelli nie poczekam i zobaczę która lepiej pojdzie gorsza wyplewie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 16 Września 2023 @TomWar prawidłowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Września 2023 @TomWar zapisujemy fotorelacje, sprzęcik dobry posiadasz. Czekam na rozwój, powodzenia! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Września 2023 @TomWar powodzenia i z buchem. Zapowiada się ciekawy debiut 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 18 Września 2023 Siema dzisiaj mija 7 dzien od pestki Wysokość 4cm Wilgotnosc 70-80 Temperatura ok 25 C Sama woda 150 ml Lampa 25% 50cm wysokości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2023 @TomWar i ladnie, teraz to będzie cieszyć oko z dnia na dzień jak będą się zmieniać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 18 Września 2023 @vego1989 mam taką nadzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2023 @TomWar tak bedzie 😁ja przy pierwszym plancie to co chwilę zaglądałem do boxa, teraz tylko otwieram gdy jest potrzeba zrobienia treningu,podlania czy przycięcia 😉Rzadziej zaglądam, ale za to widać różnicę za każdym razem 😁😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 19 Września 2023 Przed chwilą wróciłem z pracy patrzę do Boksa a sadzonki jakieś powiginane jakby łodygi były za słabe aby utrzymać swój ciężar... katastrofa jedyne co mi przyszło do głowy to podsypalem wyżej ziemi i ustawiłem do pionu nie przyklepując ziemi. Jaki może być powód takich anomali? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Września 2023 @TomWar pokaz jak to wyglada, moga byc przelane albo maja za sucho... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 19 Września 2023 Po podsypaniu tego tak nie widac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Września 2023 @TomWar dobrze jest, zaraz się naprostuja, nic się nie stresuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Września 2023 @TomWar podeprzyj patykiem do saszlyka 🙂 zaraz złapie pion i łodyga trochę utyje to nabierze stabilności Jeżeli wiatrak dmucha bezpośrednio na sadzonki to weź go ustaw tak by mieszał powietrze nad roślinami a nie dmuchał bezpośrednio w nie. To może być przyczyną ich oklapniecia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 19 Września 2023 (edytowane) Moje nie wszystkie ale też się tak wyjebaly l. Od od razu je z kubków w docelowe donice i lampa niżej i 400W. Się pozbierały. Edytowane 19 Września 2023 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 30 Września 2023 Hej dzisiaj moja 18 dzien od pestki mam wrażenie że powinny troszke szybciej się rozwijać w pierwszym tygodniu miałem problemy z temp. Ze względu na upały co sądzicie? Wysokość 14 cm Wilgotnosc 65% Temp ok 25C Sama woda 300ml Lampa 50 % 60cm wysokosci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 1 Października 2023 Czesc dzien 19 od pestki mam problem zabki lisci kierują się ku górze liść kształtuje się w delikatna łódkę czym to może być spowodowane ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach