Growerseed 496 Napisano 22 Listopada 2023 @Mr.Green to już maszyna musi być 😄 wygląda jak kompresor do opon XD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 22 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green No powiem ci ciekawie to wygląda 🙂 i jestem mocno ciekaw jak działa ? Zrobimy tak ty kupisz ten i powiesz jak było 😄 a pózniej sie będziemy martwić co dalej 🤣 Edytowane 22 Listopada 2023 przez Resi666 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Listopada 2023 @Growerseed też mi się z tym skojarzył.. jak przenośny kompresor do opon hehehe 😄 jak dla mnie to spoko. @Resi666 nie ma problemu. Jak zamówię i spróbuję swojego tematu to dam znać 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 22 Listopada 2023 Chodz ja zawsze chciałem kupic tego wariata tylko ta cena kurwa z dupy . Szkoda dać tyle 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Listopada 2023 @Resi666 dla mnie to wygląda fest narkomansko walić takie dymy z balon jak klej z torebki hehehe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 22 Listopada 2023 @Mr.Green Hahaha ok .. jest jeszcze wężyk 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Listopada 2023 @Resi666 już lepiej 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2023 Dorzucę, jakiś zielony obrazek, aby zrównoważyć ilośc pisanego przez was tekstu na temat tego, co warto kupić. Śmierdziuchy lecą szybko do celu, ale takiego smrodu , jaki one robią, to w szafce jeszcze nie miałem i wcale zadowolony nie jestem z tego powodu, bo musiałem zmieniać całą wentylacje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @Zielone krainy ładnie idą. Będą potwory. Z samych obrazków te forum by się nie utrzymało.. 😄 ludzkie pierdolenie jest niezbędne w tej sytuacji uważam 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green Dokładnie trzeba pierdolić o wszystkim i niczym..to tak naprawdę napędza forum 😄🤣💪🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 23 Listopada 2023 @Resi666 wielkie portale informacyjne zarabiają na pierdoleniu o niczym, jest duży popyt na to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @Growerseed popyt jest zawszę na wszystko. Trzeba umieć go stworzyć w ludzkich głowach 😉 Nie ma popytu na broń..? Wywołaj mała wojnę i już interes idzie. Świat to jeden wielki joystick z wieloma guzikami i funkcjami 😄 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green ludzie tak łatwo dają się rozgrywać na każdej płaszczyźnie, smutne... ja czasem własnym oczom nie wierzę i przecieram je ze zdumienia i z przekonaniem ze to co widze/słysze nie moze być realne, że ktoś na pewno mnie wkręca... dobre czasy rodzą ludzi słabych jak mawiają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green Byle nie za dużo , bo się zgubi fotorelacja w treści słów nie na temat, a lepiej by jak najwięcej było merytorycznych treści, więc nawijaj coś o uprawie. Lejesz jakieś nawozy roślinie, czy ty tylko bio-tabs w ziemię i zalewasz wodą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @Zielone krainy to tyle czasu już razem uprawiamy a Ty nadal nie wiesz jak ja to robię? Widocznie miałeś w dupie moja merytorykę 🙂 Wole już popierdolic głupoty 😄 przynajmniej ktoś czyta 😄 A co się ma zgubić..? Wątpię by ludzie tutaj byli na tyle debilami by nie móc cofnąć do góry paskiem by zobaczyć najświeższą wiadomość.. lub stronę w tył by przeczytać od twojego obrazka do tego szajsu który teraz klekoce moja osoba 🙂 Nie mierzmy wszystkich swoją miarą ziomek 😉 Nie będę Ci tu już błocil 😉 Masz ten swój obrazek niech wszyscy widzą jakie masz wielkie topy i by się nie pogubili w tym wszystkim 😄 Ble Ble Ble 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green Nie chodzi, że mogą sobie przewinąć, chodzi o to, że jak ktoś będzie oglądał fotorelacje to potem będzie miał długie teksty rozmów na tematy zupełnie nie związane z uprawą, z jakich będzie musiał wyławiać treści tekstu na tematy uprawne, więc lepiej, aby było mniej wywodów o budowie świata i mechanizmach go dotyczących oraz mechanizmach ludzkiej psychiki, jakie mają wpływ na odbiór rzeczywistości, jaka nas otacza, a więcej na temat, który dotyczy uprawy, bo to fotorelacja uprawna, jaka jest na forum uprawnym, wiec czas wrócimy do tematu głównego. Owszem na temat twojej uprawy wiem jedynie tyle, że uprawiasz na bio-tabsach, ja wolę lać nawozy mineralne w postaci płynnej, bo są w mojej ocenie bardziej skuteczne i efekt ostateczny jest lepszy. Edytowane 23 Listopada 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2023 6 Tydzień kwitnienia roślin, czyli równo 42 dzień od pojawienia się prefolwerów. Według producenta nasion: Orange bud ma czas kwitnienia 8 tygodni, a Purple haze 9 tygodni, więc zbliża się powoli termin kosy, ale oczywiście zamierzam je przytrzymać chwile dłużej, aby doszły na mleko pełne z odrobiną bursztynu, nie trzeba więcej , bo obie mają głównie sativę w genie. Dawki nawozów lecą w okolicach 3.0 ec, Plagron green sensation zwiększyłem z 1 ml do 1,5 ml na 1 l wody, więcej na razie nie jest potrzebne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 26 Listopada 2023 @Zielone krainy widzisz co narobiłeś? 🙂 Teraz każdy się boi tu cokolwiek odezwac bo jeszcze przypadkiem poruszy inny temat... 😉 żartuje oczywiście, szanuje prośbę i bede się hamować, choc troche szkoda bo chętnie poczytałabym Twoje rozkminy na tematy mechanizmów o których wspomniałes 🙂 Chwalić nie zabroniłeś więc przyszłam pochwalic, bo jest co. 🙂 Ładnie wyglądają i widac ze nadal rosną... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 26 Listopada 2023 Coś to tam szybko to rośnie. Aż zacząłem u siebie jeszcze raz liczyć. I jak przyjmę, że indukcji było 7 dni to mam też 42 dzien kwitnienia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 26 Listopada 2023 @Zielone krainy wspominasz w poście,że dawki nawozów lecą w granicach 3.0 ec co to znaczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach