konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Marca W dniu 09/02/2024 o 09:25, Mr.Green napisał: @konopny_janusz nie mierz wszysykich swoją miarą 😉 mierze wszystkich miernikiem pH, ciebie już zmierzyłem i wyszło mi 4,5, dodaj trochę wapna do swojej diety i będzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Marca @konopny_janusz nie przypominam sobie byśmy się dotykali 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 17 Marca W dniu 09/02/2024 o 14:05, WymiataczMega napisał: @Mr.Green oby to nie przypał tylko tak zwany chujek w dupce vel foch😉 A ja myślałem, że FOCH to skrót- fachowe obciąganie chuja😅🫣 W dniu 20/12/2023 o 01:20, Prepers napisał: @Zielone krainy Ile bym dał żeby trawka tak na mnie działała, za dużo jej palę chyba żeby takie odmiany mnie klepaly, szczególnie wiadra robią swoje. Pytam, bo się rozglądam za odmianami, ale cały czas pomijam rośliny poniżej 20% Jak znajdziesz to daj znać jaka to odmiana🤣😂. Bo ja znaleść nie mogę🤣😂, ale mleko miażdży nawet ze słabych odmian😂 Albo zrób tydzień przerwy od jarania to znokautuję Cię to co masz🥳🤣😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Marca Gdy potwory wychodzą na żer, to ginie wszelka nadzieja dla słabych, jak w przypadku muchy, jaką pożera pająk, który na swej pajęczynie szuka ofiary, pragnąc zaznać smaku ofiary w swych chelicerach. O to jest powrót zielonego króla, gdy już straciliście wszelką nadzieje. O to nadchodzi czas, aby ponownie wzeszło słońce w pogrążonej w mroku krainie, i by zajaśniało w pełnym swym blasku dla uradowania dusz wielu, którzy błąkali się w ciemnościach beznadziei, przepełnieni brakiem sensu. Nadszedłem ponownie, a światło me świecić jasno wam będzie dusze, które go pragniecie. 😉 Podsumowanie uprawy. Nie wyszło jak myślałem, ale obstawiam, że to wina jednego z paneli Ledam, jaki w mojej ocenie, jak mowa o diodach to stracił w pewnym stopniu swój potencjał świetlny, a z tej okazji zakupiłem niedawno inny panel. na jakim niebawem zacznę kolejną uprawę, jaka będzie związana z pestkami od Ansesia seeds. Nowe pestki mam już na ręcznikach papierowych, więc za chwile nowa fotorelacja z innymi możliwościami, jak mowa o nieporównywalnie lepszym panelu led. Teraz jednak wróćmy do starych dni i paneli Ledam. Wyszło 166 g, mniej niż myślałem, ale słabe pestki plus lekko siadający jeden z paneli Ledam wpłynęły na ten mniejszy wynik, ale to nic złego, bo i tak jest to więcej niż mi potrzeba. Teraz czas na nową uprawę z pestkami od nieporównywalnie lepszego producenta i z nowym panelem 150 W. Rzucam zdjęcia z ważenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Marca @Zielone krainy piękne szyszki, graty ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 20 Marca @Zielone krainy elegancko 👍 słoiki pełne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 20 Marca @Zielone krainy Smacznie to wygląda, graty. Powiedz mi proszę, ile mniej więcej przetrwał upraw ten ledam co zaczął szwankować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Marca @MiraiiNikki Spadła mu minimalnie efektywność świetlna, ale działa dalej, uprawiać by się dało, ale z minimalnie mniejszym efektem. Czas to 7 upraw, ale on był w przeciwieństwie do drugiego panelu bardziej obciążony, bo chodził na wegu 18/6, a wtedy drugi był wyłączony, a włączany tylko na fazę kwitnienia na 12/12. @Tester Fotorelacja do zamknięcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 24 Marca (edytowane) Król dużych kolb, co tu dużo mówić Edytowane 24 Marca przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Kwietnia (edytowane) W dniu 15/03/2024 o 17:20, Mr.Green napisał: @konopny_janusz nie przypominam sobie byśmy się dotykali 😉 Nie chce mi się z tobą kłócić idź sobie odpocznij @Zielone krainy fajnie wyszło oby tak dalej masz jointa ode mnie Pozdrawiam janusz Edytowane 20 Kwietnia przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Kwietnia @konopny_janusz Dzięki Janusz, teraz lecę z Frozen i Zoomiz, powinno wyjść znacznie lepiej. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Kwietnia (edytowane) @Gość Zielone krainy siemano ziom czemu jesteś na gueście, co się odwaliło? Edytowane 26 Kwietnia przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @konopny_janusz Psycha siadła, pierdolil już bez sensu, kobiety zaczepail i sam sie wyeliminowal z forum, pewnie czai sie na jakims fake koncie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Maja @vego1989 zaskoczyłeś mnie tym, zawsze miałem wrażenie, że Zielony ma silną psychę i będzie dzielnym growerem, wiesz, życie jeszcze przed nami, ja też mam zamiar odpalić uprawę, ale to kwestia lat niestety, na razie jestem tylko konsumerem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja @konopny_janusz zaczął pisać głupoty, @Lady Green trochę mu pocisnęła, pozniej jeszcse kilka osob i sam sie wyjebal z forum. Slaba psychika, najmadrsejszy czlowiek na forum...szkoda gadac, czai sie pewnie z fake konta 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Maja @vego1989 hee trochę mnie nie było i nie widziałem tej akcji, ja tam do nikogo nie żywię urazy, Zielony swego czasu, trochę mi pomógł w uprawie, ale później miałem wrażenie, że zaczął gwiazdorzyć jaki to on nie jest. Bywały czasy kiedy jaraliśmy prawdopodobnie w tym samym czasie, pisząc różne głupoty dla beki, a bywały też czasy kiedy ja nie jarałem, starając się go zrozumieć "na trzeźwo". Może zwariował? Nie wiadomo. Ale wydaje mi się, że jeszcze wróci 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja @konopny_janusz czai się pod innym nickiem zapewne. Ja też lubiłem jego śmieszne wpisy, ale ostatnimi przechodził samego siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach