Gość Zielone krainy Napisano 20 Grudnia 2023 @Prepers Nie ma sprawy @konopny_janusz pisał na czacie, a o czym razem rozmawialiśmy, ale on zamawia z darknetu właśnie tą odmianę, o jakiej ci wspomniałem i podobno jest konkretna w działaniu, miażdży mocno, a ty i on to pewnie podobny poziom potrzeb, jak chodzi o moc jarania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 20 Grudnia 2023 @Zielone krainy Zerkne na dark net może ceny inne, nie zastanawiałem się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Grudnia 2023 @Prepers Po co ci to potrzebne ? Masz taki sprzęt, że moja uprawa przy twojej to, jak uprawa w pudełku zapałek, gdzie świeci się rośliną zapałkami, Masz wielkie możliwości, jak mowa o technologii, wystarczy, że nauczysz się uprawiać i kupisz odpowiednie nasiona, jakie zadowolą twoje potrzeby, jak mowa o mocy danych odmian. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 20 Grudnia 2023 @Zielone krainy Jakbyś zobaczył tak naprawdę ile mam sprzętu 🤣🤣 mógłbym kilka kg odpalić chyba nakupowalem tego jakbym fabrykę otwierał, ale cóż może się przyda coś kiedyś 🤣 @Zielone krainy Dostalem od żony nawozy na święta advedanced nutriens starter kits, co myślisz o tych nawozach, myślałem przy bio zostać, ale myślę czy 3 roślin w domu nie odpalić, i 3 roślin tam w boxie, i bym odrazu spróbował minerala, czytałem gdzieś na necie mają kalkulatory nawożenia, jakbym się zdecydował to którą ziemię pod auto wybrać najlepiej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 27 Grudnia 2023 @Zielone krainy where are you?weed się suszy? Ponad 200 będzie? Pozdrawiam 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Lutego (edytowane) @Zielone krainy W dniu 20/12/2023 o 01:37, Zielone krainy napisał: @Prepers Nie ma sprawy @konopny_janusz pisał na czacie, a o czym razem rozmawialiśmy, ale on zamawia z darknetu właśnie tą odmianę, o jakiej ci wspomniałem i podobno jest konkretna w działaniu, miażdży mocno, a ty i on to pewnie podobny poziom potrzeb, jak chodzi o moc jarania. nie ładnie tak propagować nieprawdy, to o czym piszemy na czacie jest zazwyczaj w żartobliwym kontekście, gwoli ścisłości, niczego nie zamawiam, mam swoje 😄 Edytowane 7 Lutego przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 7 Lutego (edytowane) @konopny_janusz stop pomówieniom! Janusz wcale nie jara konopi.. on je waporyzuje a to jest znacząca różnica. Edytowane 7 Lutego przez Growerseed 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Lutego (edytowane) @Growerseed nieprawda, Janusz przestrzega przed wykryciem w przyszłości. To co tutaj piszesz zostanie do czasu póki pliki będą na serwerze. Po co przyznawać się do tego co wiesz że jest nielegalem, dla satysfakcji, lajków na forum? Ja rozumiem, że jesteśmy społecznością, niby jak bracia bo łączy nas fakt dokonany, siedzimy w tym samym temacie, ale w rzeczywistości pewnie niewielu z nas podałoby sobie rękę Edytowane 8 Lutego przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 9 Lutego @konopny_janusz nie mierz wszysykich swoją miarą 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 9 Lutego Gdzie jest gospodarz tej relacji? Musiało dobre zioło wyjść 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 9 Lutego @Lasir obraził się na nas xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 9 Lutego @Growerseed cóż to za król.. co obraża się na swych poddanych 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,023 Napisano 9 Lutego "Umarł krol...niech zyje krol" 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Lutego Wydaje mi się że ma towar to się nie wychyla 🤷 Oby... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 9 Lutego @WymiataczMega tu coś głębszego siedzi niż zwykły foch.. przecież Zielonka pisał że ma Super Silną Psyche i Extremalnie Dojebane Ciało.. także jest Megalodonem Oceanów.. a Megalodonowi fochy nie przystoja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Lutego @Mr.Green oby to nie przypał tylko tak zwany chujek w dupce vel foch😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 9 Lutego @WymiataczMega watpie by przypał.. toć Zielonka się z pewnością bardzo pilnował.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lutego @Mr.Green uwielbiam Twoje pierdolenie, jest tak pozytywne ze od razu poprawiasz mi humor 😄Oczywiscie bez obrazy, to wszystko w dobrym slowa znaczeniu 🙃 a @Zielone krainy spierdolil gdzieś z @Bob drzewny i nikt nic nie wie...pewnie z fake kont zagladaja, albo maja juz w dupie to forum...ostatnie logowanie zielonego to koniec grudnia, a boba to początek listopada... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 9 Lutego Chowaj towar niskooo latajoo drony. A wiecie co waży więcej niż kg roboty? Gram handlu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 625 Napisano 9 Lutego Myślę, że może poprostu musi chłop odpocząć.Tematy nieraz trudne a człowiek nie maszyna.To bym zrozumiał dobrze akurat bo sam czasem mam dość wyświetlaczy wszystkich wokoło i jedynie las ratunkiem.Las i kwiatki oczywiście :). @Prepers Nie sądze, wręcz wątpie.Za dużo zachodu jak na taki zysk łamane przez ryzyko.Nie z takiej powierzchni.Chyba, że ma hale pod domem a my tylko skrawek widzimy 🙂 Z problemami wole nie krakać.Też wątpie, że je ma, oby nie! Wróci jak zapragnie polemiki napewno. P.s Lasir nie ma króla nad sobą żadnego! 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach