Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2023 @Prepers Dam metr, jest około 30 cm na największe topy, jakie dadzą około 25-30 g suchego od szczytu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Grudnia 2023 @Zielone krainy Ślicznotki, dawno nie miałem topa powyżej 15g w łapie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2023 @Prepers Będzie podobnie, jak z Acapulco gold. Niżej top po wysuszeniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Grudnia 2023 @Zielone krainy pierdolisz!!! Śliczny, moje może nie takie wielkie, ale też podsjrany jestem w chuj xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2023 @Prepers Byłbyś ewenementem, jakbyś za pierwszą uprawą wiedział, jak rozbudować optymalnie szczyty przez odpowiedni trening, podaż pierwiastków i świadome działanie światłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) @Zielone krainy Wudaje mi się że jest to dużo prostsze niż myślałem, ale po topach poznacie, a narazie ukłon Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) @Prepers To jest proste, jak mowa o tym, aby zdobyć plon, wtedy to banalne, ale zdobyć plon najlepszej możliwej jakości i wyciągnąć wszystko, co można z danej genetyki to już nie jest proste, bo w tym wypadku to, jak malowanie obrazów, każdy namaluje bohomaz i nie potrzeba artysty i mistrza, wystarczy ktokolwiek, kto by coś wymazał pędzlem na płótnie, ale jak chcesz dzieła sztuki, jakie w pełni zachwyca, to potrzebujesz arcymistrza , potrzebujesz geniuszu, kogoś kto zrobi coś ponad przeciętnie i zbliży się do doskonałości w tym dziele. Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 8 Grudnia 2023 Najlepiej z profilu zdjęcie... 2 godziny temu, Prepers napisał: @Zielone krainy Dasz coś na następnej focie żeby można było sobie wielkość topów wyobrazić? Prosze 2 godziny temu, Zielone krainy napisał: @Prepers To jest proste, jak mowa o tym, aby zdobyć plon, wtedy to banalne, ale zdobyć plon najlepszej możliwej jakości i wyciągnąć wszystko, co można z danej genetyki to już nie jest proste, bo w tym wypadku to, jak malowanie obrazów, każdy namaluje bohomaz i nie potrzeba artysty i mistrza, wystarczy ktokolwiek, kto by coś wymazał pędzlem na płótnie, ale jak chcesz dzieła sztuki, jakie w pełni zachwyca, to potrzebujesz arcymistrza , potrzebujesz geniuszu, kogoś kto zrobi coś ponad przeciętnie i zbliży się do doskonałości w tym dziele. Moim zdaniem w tą definicję najlepiej wpisuje się roślina bez treningu.Wtedy najlepiej widać genetykę danej odmiany.Ale to moim zdaniem... Bo mówimy o jakości nie ilości... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Grudnia 2023 @Lasir Jak dla mnie trening nie wpływa na to, że nie widać genetyki danej odmiany, bo ona zawsze będzie się przebijała nieważne, co zrobisz, gdyż genetyka jest zazwyczaj kluczowa, gdy mowa o tym ile da się z rośliny wyciągnąć, jak genetycznie roślina jest słabsza to, co byś nie robił wyjdzie to w czasie uprawy i nie uzyskasz nigdy niczego nadzwyczajnego, ale jedynie coś przeciętnego, góra średniego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 9 Grudnia 2023 @Zielone krainy no pewnie, że widać geny po treningu.Ale jak stoi prosto to najładniej wygląda, dzięki temu tylko wolna jest dziełem sztuki 🙂 Po treningu to plakat z swiętną dziewczyną.Piękny ale nie dzieło sztuki bo to plakat 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Grudnia 2023 Ja tam nic nadzwyczajnego w tych topach nie widzę 😄 Gdzie ten geniusz 🧐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 9 Grudnia 2023 @Mr.Green Już nie bądź taka zazdrosna 🙂 Tylko swoje pokaż xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Grudnia 2023 @Prepers nie ma tu czego zazdrościć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Grudnia 2023 32 minuty temu, Mr.Green napisał: Ja tam nic nadzwyczajnego w tych topach nie widzę 😄 Gdzie ten geniusz 🧐 Ukryty w smaku i działaniu 😄❤️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Grudnia 2023 @Resi666 smaku tyle co w pomidorze z Lidla zimą 😄 Napompowane wodą i chemią 🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) @Mr.Green Dlatego zawsze przyprawiam pomidorki i kropie oliwą ( wtedy jako tako smakują ) 😄 A pomidorki z boxa ? mmmmm Italiano Mariano normalnie 😄 Edytowane 9 Grudnia 2023 przez Resi666 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Grudnia 2023 @Resi666 zielony jakby sadzil pomidory 🍅 to by miał jednego wielkiego jak arbuz xD I by kazał na siebie mówić król tomaten 😄 król czerwieni 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Grudnia 2023 @Mr.Green Po prostu Tortex 😄 kurwa ojebałbym pomidorka i juz mam pomysła na włoską kolację ❤️ dzisiaj ja jestem królem pomidora 🤣 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 9 Grudnia 2023 @Mr.Green dobrze, ze nie buraki bo byl by... 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 9 Grudnia 2023 @moonka hmmm... Królem buraków? 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach