Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2023 Zaczynam kolejną uprawę, tym razem z dwoma pestkami: Orange bud i Purple haze. Treningi lst, topping i scrog. Krótki weg do 30 dni. Czas start, dzisiaj 13 września liczę go, jako pierwszy dzień wega. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Września 2023 Stary tak długo czekałem, że aż dwa lajki ode mnie wskoczyły 😂 pozdro Zielony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2023 @grolsch3 He te dwa lajki to fajne, widać twoje głosy liczą się tutaj podwójnie. :D Będzie fajna zabawa, też nie mogłem się już doczekać nowej przygody. Pozdro ziomku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,306 Napisano 13 Września 2023 Jaki box, jaka lampa, jakie nawozy napisz cos wiecej o tym projekcie. Bede obserwowal 😇 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2023 @Boczelli To samo, jak w przypadku poprzednich upraw. Przestrzeń uprawna 0,32 m2 , szafka własnego projektu. Dwa panele led ( Ledam 60 W). Nawozy od Plagron , jakie są do kokosu, ale w ziemi się też sprawdzają. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Września 2023 Teraz drogie dzieci patrzcie i się uczcię. Ten Pan to czarodziej. Wie co robi 💪 Obstawiamy gramaturę 😁 183,27✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2023 @ArteK Nie czarodziej, ja jestem zielonym królem, jaki gdy szepcze do roślin, to pragną dla niego rosnąć i się rozwijać, mówią do siebie o to jest nasz władca, jakiemu poświęcimy swoje życie. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 13 Września 2023 23 minuty temu, ArteK napisał: 183,27 Ale z jednego krzaka:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2023 @WBB Z krzaka za 30 dni wega 183 g nie zrobię, ale dzięki za to, że mnie wielce cenisz, jednak jestem królem, jak wspominałem, a nie czarodziejem, jak pisał @ArteK . :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 14 Września 2023 @Zielone krainy zobaczy się, czy ten topping rzeczywiście taki zbawienny dla roślin przy krótkim wegu, obserwuje i powodzenia! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 14 Września 2023 @Zielone krainy To będzie się działo ☺️ a Purple Haze nie potrzebuje jakiś szczegulnych warunków ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 14 Września 2023 @Monako potrzebuje. Różnica temperatur. Mistrz ceremoni rękę trzyma na pulsie. @Zielone krainy czarodziej większy jesteś niż pan Copperfield ✌️💪😁 dziewuchy Cię sluchają! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Września 2023 Będzie co obserwować 😁Fotorelacja już zapisana. Powodzenia! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 14 Września 2023 O nasz Sensei wystartował! Nice! ❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 14 Września 2023 @ArteK a jakich temp potrzebuje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 14 Września 2023 @Monako nie chce skłamać. Ktoś ze starych farmerów dodał obszerny wpis.5- 10 c strzelam teraz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Września 2023 Lecisz maleńki.. zobaczymy czy nie wyszedłeś z wprawy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 14 Września 2023 14 minut temu, Mr.Green napisał: Lecisz maleńki.. zobaczymy czy nie wyszedłeś z wprawy 🙂 Nie uruchamiaj go bo te 160g, którego nie mogę przeżyć i dogonić też, będzie wkrótce nieaktualne... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Września 2023 @WBB trochę go nie było to trzeba go trochę poszturchać.. 😛 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Września 2023 @Bob drzewny Topping zrobi swoje, mam plan w głowie, będzie to dzieło sztuki, arcydzieło przy jakim dzieła Rembrandta będą, jak malunki przedszkolaka @Monako By pojawił się fiolet to nocą musi dojść do spadku temperatury, trzeba zmieścić się w przedziale 18-21 C. @Mr.Green Królem człowiek się rodzi, a gdy się nim już urodziłeś to jesteś nim do końca życia, a twoi poddani ci służą aż do twojej śmierci, gdy wybrzmią słowa: umarł król, niech żyje król. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach