Gość Napisano 11 Października 2023 @dziurawy wszystko zależy od Ciebie, 4tyg to masz 28dni, do 40mozesz trzymać, masz sporo miejsca, możesz i dłużej, ogranicza Cie tylko Twoja wyobraźnia 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @vego1989 to juz bylo 2 przesadzenie na 2 doniczkach , 4 nie byly w ogole , sprawdzam czy sa jakies roznice miedzy przesadzaniem a nie , i chyba lepiej nie przesadzac , wydaja mi sie, ze u ziomka sa wieksze niz moje , gdy ich nie przesadzal @vego1989 ja mam box 2 m ziomek ma 180 cm , ost weg u mnie byl 44 dni , chce poczekac chociaz do 40 dni niech podrosna wiecej pakow niech urosnie , zeby nie okazalo sie ze u ziomka bedzie wiecej niz u mnie 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @dziurawy na zdjęciach widać że u Ziomka są większe, ja się nigdy nie pierdole i dajenod razu do docelowych donic... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @dziurawy zależy co chcesz osiągnąć i jaki jest plan. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @vego1989 Są wieksze hehehehe tylko dlatego ,ze byl leniwy i mu sie nie chcialo i wyszlo jak wyszlo 😄 na dwoch forach pisza ,zeby przesadzac jak wiadac huj jest to warte MIT OBALONY @Mr.Green taki sam plan jak wczesniej , szyszki jak butelki 5 L i chociaz ze sto kilo z boxa 😄 😄 😛😜😜 wydusic co sie da i ile sie da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @dziurawy tak jest. Wydusić jak gaz z ży.. 😄 Po 5 litrów to tam będą dolne popcorny 😄 A jaki to mit z przesadzaniem właśnie obaliliśmy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green pale ten popcorn dolny i powiem ci jest mega roznica , gorne topy zabijaja , nawet komar boi sie obok przeleciec bo faza go lapie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @dziurawy uważaj żebyś sąsiadów nie upalił 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 11 Października 2023 @dziurawy jakbys jeszcze sie dowiedział co to za model to bylbym wdzięczny. Btw. Na wegu zbijacie wilgotnosc do 50%? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Boczelli nie zaszkodzi. Lepiej ma wejść na indukcję i na FLO jak jednak jest to jakkolwiek utrudnione to w początkowej fazie FLO można mieć jeszcze delikatnie większą wilgotność. Zaleca się jednak zapobiegać stwarzaniu siedliska dla obrzydliwej plechy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 @Boczelli https://www.bol.com/nl/nl/p/krachtige-luchtontvochtiger-fluisterstille-werking-in-ruimtes-tot-50m2-ontvochtigt-tot-800ml-per-dag-stopt-automatisch-wit/9300000143566145/?Referrer=ADVNLGOO002029-S--9300000143566145&gclid=Cj0KCQjwsp6pBhCfARIsAD3GZuaNeZClL4aE-1161qOvj0fo4bNssuMzSFnhuUi7yobflAXdCqF4Yp4aAghNEALw_wcB raczej watpie w to mocno @vego1989 jak tutaj to co drugi to cpun a kolejny to pedal 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 @dziurawy przejebane, trzeba sie ohladac za siebie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Października 2023 @dziurawy to wlasnie ten co mialem brac, dasz pozniej znac jak sie spisuje na flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 @Boczelli przypomnij sie 🙂 @vego1989 zawsze na czujce hehehe 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanMatejko 17 Napisano 12 Października 2023 5 hours ago, dziurawy said: @Boczelli @vego1989 jak tutaj to co drugi to cpun a kolejny to pedal 😄 A nawet jeszcze nie opuściłeś mieszkania 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2023 5 tydzien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Października 2023 @dziurawy dobrze idą 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 14 Października 2023 Zdrowe panny👍 dobrze wyglądają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2023 @dziurawy @JanMatejko Panowie, po buchu luzujemy majty i ponproblemie 😉@dziurawy też mieliśmy spine, posty zniknely, moje nerwy itd przeszly, mam nadzieje ze i Tobie i nie masz jakiegoś żalu do mnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2023 @vego1989 niech sie buja krotko, jak pedaluje to nie moja sprawa , chwalic sie tez tym nie musi ? a ,ze wkurwiles sie , po tym jak napisalem ze powinno byc wiecej topow i to wina lampy , to sie uruchomiles po co na co nie wiem ? zycie toczy sie dalej topy rosna i spoko 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach