Gość Napisano 8 Października 2023 @Boczelli osuszacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2023 @dziurawy od fuck to zapowiada się potężnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2023 @dziurawy ladnie się bujnely. Topping na wszystkich szczytach czy na głównym? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,184 Napisano 8 Października 2023 Panny wyglądają na szczęśliwe 💪 dobrze idą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2023 @Mr.Green tiaaaa jak ostatnio 160 G z 4 krzakow heheheheehehehhehehehehehehhehehehe 😄 😄 bob z 1 sciagnal 200 G pozdro @vego1989 bujnely sie bo ,wyjebalem wszystkie liscie troche za pozno na to wpadlem 😕 ale zostalo pare dni na flo , byl jeden topinng na glownym szczycie ale boczne przyslaniaja z lekka , bedzie jeszcze jeden topping i przesadzenie @WymiataczMega sie okazee za 13 tyg plus minus ehhehehehehe 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,184 Napisano 8 Października 2023 Zleci moment. Rób dalej jak robisz a będzie git. Ja obserwuje hahaha ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Października 2023 drugi box @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 10 Października 2023 @dziurawy jak ten osuszacz w 2 boxie ? Bo on jest chyba z regulacja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Boczelli poki co nie wiem ? mial byc regulowany ? a ziomek mowi ,ze da rade jedynie na 50 zjechac? i sie wylaczy ? albo nie umie ogarnac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 11 Października 2023 @dziurawy pytam bo chcialem właśnie bardzo podobny kupic, albo nawet ten sam wlasnie z regulacja i ciekawi mnie jak ogarnia ta wilgotnosc. Ale to moze jak dojdziesz do flo to sie zobaczy, mamy ten sam klimat i podobny setup to bedzie wiarygodne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Boczelli da mi dzisiaj znac , byl za 80 euro albo za 100 wzial tego za 80 a czy dobrze ,sie okaze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Boczelli mam odpowiedz od ziomka , niestety brak regulacji zbije do 50 i ma sie niby wylaczyc moj box u ziomka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @dziurawy @dziurawy masz zamiar trenować te panny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green poszedl raz topping , za chwile leci drugi ? na kolejnej chyba bede probowal robic LST na 2 roslinki a dwie topping , poki co chyba przesadzanie nie ma sensu ? ale test nadal trwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @dziurawy jakiej wielkości masz te Donice? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @dziurawy myślałem że teraz będziesz robił LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green no ja też już bym walił, spore te rośliny, zalezy ile tego wega będzie ciągnął... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @vego1989 8 donic 2 x18 L 2 x 10 L 4 x nie wiem co ma ziomek 13 15 ? zapomnial jak kupowal 😄 😄 ehhehehehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @dziurawy to ja bym w ogóle ich nie stresował i zostawił już w tych jako docelowe, spore są i wystarczające wg. Mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green przesadzalem dwie wczoraj , dam im zyc chwile , chyba nie bede robil LST tym razem , jeszcze raz topping a potem siatka dzis jest 4 tydzien zaraz trzeba zmieniac na kwitnienie ? a moze nie tak zaraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach