Gość Napisano 3 Października 2023 @Mr.Green na wczesniejszym grow byly wydluzone a teraz zbija sie w kapuste ? wydaje mi sie ze za ostro im daje ? mam doslownie co 2 cm kolejne liscie na lodydze ? gdzies pare godzin temu zielony pisal u kogos ,ze to nie do konca dobrze ??!!! i widac ze liscie robia sie w lodke podwyzszam lampe co drugi dzien ❔ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 3 Października 2023 Później jest trochę problem doświetlić to wszystko.... ja swoje ponaginalem drutami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2023 @dziurawy może być że lampa za nisko? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Października 2023 @Mr.Green codziennie podnosze o 5 cm bylo przez 2 dni ok i znowu , i taka zabawa w kotka i myszke @WBB mam nadzieje ze zacznie isc w gore 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2023 @dziurawy a ile teraz masz lampę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Października 2023 45 50 cm ? moc 60 % dzis podnioslem o kolejne 5 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2023 @dziurawy daj na 60 cm to powinny się trochę wyciągnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 3 Października 2023 W dniu 19/09/2023 o 21:05, dziurawy napisał: @Mr.Green ogolnie powiem , ze ma to samo co ja identycznie wszystko , nawozy ziemia nasiona nawet i woda praktycznie z jednej rury leci , mysle skad tak wielka roznica ? Ziomek podlewa lewą ręką a podobno jak się prawą podlewa to lepiej rośnie 🙂 @dziurawy Ty się bawisz a roślina stresuje...Też tem błąd kiedyś robiłem.Nie powinno się tak czesto... Jak kolega wyżej pisze daj wyżej lampę a plantom czas. Stres świetlny hermi planty.Nie tylko lewe światło w nocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Października 2023 @Lasir ziomek prawie na sucho lecial 😄 bada mozliwosci roslinki 🙂 raczej zabawa bym tego nie nazwal , to jest walka o plon 😉 chce wycisnac co sie da z tych roslinek ,dlatego tak probuje i podwyzszam , niby juz jest ok ale po 3 dniach znowu zawijaja sie liscie , co najlepsze lece wedlug zalecen producenta od lampy , dzieki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 4 Października 2023 @dziurawy lecisz z tematem elegancko. Wycisnij z roślin max💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Października 2023 (edytowane) @Mr.Green dalem wczoraj na 50 juz jest lepiej duzo lepiej widac po lisciach , i znowu dzis dalem 5 cm wyzej zeby sobie odpoczely Edytowane 4 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Października 2023 @dziurawy Napisałem (lekko ironicznie) bawisz bo też użyłeś tego słowa 🙂 Jak ruszasz lampą to zawsze daj plantowi zareagować, czyli conajmniej 2 dni.Piszę z doświadczenia bo tez tak czarowałem kiedyś...nie ma sensu. A jak się zawijają? Do góry, w dół, całe czy tylko końcówki czy krawędzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Października 2023 @Lasir jak to zabawa z kotem 😄 przez 2 dni to ona pojdzie w gore , ale widac od razu po lisciach ze lodki zniknely @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Października 2023 Ok.Czyli po problemie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Października 2023 @dziurawy możesz powycinać jakieś liście żeby ją trochę przerzedzić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Października 2023 @Mr.Green ma takie ogromne liscie jak dobry chlebek 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2023 Odrazu odżyły do góry 🙂 Kiedy flip? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2023 @Mr.Green za pozno wycialem te duze liscie 😕 aa poczekam jeszcze chwile mam czas 😄 jeszcze topping jeszcze ost przesadzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 8 Października 2023 @dziurawy to osuszacz czy nawilzacz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach