Prepers 1,406 Napisano 15 Stycznia @Mr.Green To do mnie? Jeżeli tak to mój ziomuś przez kilka lat zajechał sporo tych hpsow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Stycznia @Prepers pojebało mi się 😄 To miało być do @WBB 😄 Dobrze że jesteś na oriencie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Stycznia @Mr.Green Jeszcze mnie śnieg trzyma 🤣🤣🤣 Miałem 81% z certyfikatem za lbolatorium z Hiszpanii, ale lata lecą, człowiek się uspokaja, i to już nie dla mnie 🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Stycznia @Prepers Ty brutalu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @Prepers przecież śniegu śniema w espaniol jest dobre ziolo i hasz po 5 euro czekolada z Afryka Corps dobrze dewastuje czaszkę 😆😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach