WymiataczMega 2,183 Napisano 13 Października 2023 @WBB siema. Po fryzjerze już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 13 Października 2023 @WymiataczMega ale tylko 2 sztuki bo jeszcze bardziej druty podociagalem. Buch poszedł i tyle roboty 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Października 2023 @WBB Ziom nie opierdalaj sie bo przyjdzie kierownik i bedziesz mial lipe xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 13 Października 2023 @vego1989 i trochę szkoda mi ich było... tak się ładnie ułożyły choćby pod siatkę .... zobaczę sobie jak się ogarną do jutra te powicinane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Października 2023 @WBB Takie żałowanie znam z przeszłości i powiem ci , że tylko na szkodę wychodzi, a nie na pożytek. Jak dobrze wyselekcjonujesz sobie szczyty i wybierzesz te najlepsze to dostaniesz w zamian dobrze zbudowane topy, a nie jakiś popcorn, a do tego zbyteczne liście, jakie przysłaniają szczyty, jakie utrudniają przepływ powietrza, co też na pożytek nie wychodzi i lepiej to wyciąć, jasne nie koniecznie wszystko na raz , ale etapami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2023 @WBB ogarna się moment, ja zawsze robie hardkorowego fryzjera tak w 3-4 tyg weg a pozniej poprawka w 4tyg flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 17 Października 2023 Miałem wrzucić wczoraj ale 3 lufy znowu ze mną wygrały i do spania położyły 🙂 Duży namiot: 28/10/0 Mały namiot: 18/14/5 Powycinałem tam wczoraj dosyć ostro i boję się nie przesadzić 🙂 @Zielone krainynie wiem jak te zaznaczone na czerwono traktować. Wycinasz takie rzeczy czy zostawić to? Ja się boję o masę na koniec więc zostawiam 😉 Skończył mi się RootJuice. Kupować następny? Zastanawiam się też i może kupię Mycoterra Pandora.... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Października 2023 @WBB Na tym drugim zdjęciu wyciąłbym te pierwsze, a te drugie zostawił. Co do ukorzeniacza, to jak uważasz, ja obecnie wcale nie podaje i lecą zadowolająco. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 17 Października 2023 1 minutę temu, Zielone krainy napisał: Na tym drugim zdjęciu wyciąłbym te pierwsze Tzn jak mam to rozumieć? Ostrożnie tnę bo ostatnim razem takie małe bobki mnie uratowały.... bo było tego 20g a to prawie 2 tygodnie palenia we dwóch 🙂 To ukorzeniacza nie kupuję bo pierwszy raz wogóle ukorzeniacza używam. Kupię chyba te bakterie Pandora.. Dzisiaj będzie próba montowania kabla grzewczego 150W bo teraz bez lamp jest 14 stopni.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Października 2023 @WBB Wyciąłbym to, co masz najniżej zaznaczone dwoma strzałkami , to wyżej, gdzie masz jedną strzałkę bym zostawił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 17 Października 2023 @Zielone krainy aha... czyli fotka pierwsza 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Października 2023 @WBB jeszcze 150 watt 😮 miałeś redukować zużycie.. nie dokładać 😄 Ja przez pół grow lecę nie więcej niż 150 watt 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 17 Października 2023 @Mr.Green 80W nie działało to chce sprawdzić czy zadziała jak przypierdolę 150 🙂 A jak będzie to miało sens to zacznę myśleć o ociepleniu. Zazdroszczę takiego zużycia... 620W u mnie pokazuje.. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Października 2023 @WBB ja pierdole.. za 620watt to ja bym miał bakę nawet na suficie w pokoju 😄 Jakbyś to ocieplił tak jak Ci pisałem na tamtą zimę 😄 to by Ci pewnie sam hps wystarczył 😄 j 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 17 Października 2023 @Mr.Green a ja Wam cały czas mówię, że to o temperaturę jak gasną lampy chodzi 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2023 @WBB zapominam cały czas.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 19 Października 2023 (edytowane) Lecą testy grzejnika, znowu fryzjera poprawiłem i jakoś łyso mi się tam porobiło. W małym namiocie zimno... 19/10, topki jakieś pyrtki... 30g z planta tam będzie sukces 🙂 @Zielone krainykiedy PK dawać? Bo przy ostatnim grow to już PK leciało. Wyciągnąłem je wczoraj spod HPSa i się troszkę zdziwiłem bo strasznie nabite... a pod lampa wyglądały jakby głodne 🙂 Edytowane 19 Października 2023 przez WBB 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 19 Października 2023 @WBB kup se termostat, grzejnik 120w, i wyłóż styropianem dookoła, to dopóki nie otworzysz namiotu będziesz miał cały czas 25 stopni, no i oczywiscie programator czasowy tylko pod lampy i wentylatory, i gra gitara 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 19 Października 2023 @WBB trzymam kciuki za patent. Będzie git. Pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 19 Października 2023 @Prepers miałem ten zielony grzejnik 80W i nic nie dawał praktycznie. Ale ocieplenia styropianem nie było. Ja tam się tak ciasno urządziłem, że teraz nawet będzie problem żeby dookoła go ocieplić. I jeszcze sklejanie odpadów styropianu w płyty... tak mi się nie chce ale jak wyjścia nie będzie to będę musiał 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach