Prepers 1,392 Napisano 21 Lutego @WymiataczMega w tytule masz że automaty 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 21 Lutego W dniu 27/01/2024 o 09:36, czanczanek napisał: Witam, Panowie 35 dzień 3x sezon czy mogę już jej liście chlastac bo sami zobaczcie jak się upasla w liście hehe @Prepers 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 21 Lutego @WymiataczMega Wooo, ale miazga xD No cóż trochę rozpierdol, ale chyba wchodzimy tu dla funu 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 21 Lutego @Prepers no raczej👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 21 Lutego @Prepers ale pisałem już dawno, ze nie zakladalem nowego tematu, ta sa 3 sezony tzn juz dwa bo jeden się spedalil, ale nie kumam was za bardzo xd z tym zdjęciem i podpisem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 21 Lutego @czanczanek luz. prepersowi tym zdjęciem chciałem podpowiedzieć ✌️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 21 Lutego @czanczanek Ziomuś tutaj nie szukaj problemu my Łacha cisniemy 🤣 @WymiataczMega Gdyby nie ty bym nadal myślał że auto mistrz ma 🤣🤣 Wchodzę tutaj jak mam chwilę czasu, ale niemam go na tyle żeby wszystko czytać co piszecie, chyba że ktoś mnie oznaczy 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 21 Lutego @Prepers masz jeszcze jaranie z poprzedniego grow? U mnie puste słoiki 🤦 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 21 Lutego @WymiataczMega gdzieś od połowy stycznia pusto 🤣 @WymiataczMega Co taki zdziwiony, mam spust, i mam żonę pomocnika, do tego ziomka co mi pomaga, więc jest nas 3 z takim spustem, chyba nawet nikt więcej nie palił tego 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 22 Lutego @Prepers a nie bo sie zawiesilem i niewiedzialem o co chodzi myślałem, że coś odjebałem xd 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 24 Lutego W dniu 21/02/2024 o 20:58, Prepers napisał: @WymiataczMega gdzieś od połowy stycznia pusto 🤣 @WymiataczMega Co taki zdziwiony, mam spust, i mam żonę pomocnika, do tego ziomka co mi pomaga, więc jest nas 3 z takim spustem, chyba nawet nikt więcej nie palił tego 🤣 Większy namiot👍🤣😂, ja bym tak zrobił 🤣😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Lutego Brak magnezu wapna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 28 Lutego @czanczanek bym calmag ładował👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Lutego @WymiataczMega tak myślałem, dzieki 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 6 Marca Witam, zerkniecie ? Bo strasznie wolno im coś to kwotnienie idzie mam koniec 10 tyg a one cały czas bialem są tam pojedyncze brazowe nitki ale na ten czas chyba już powinny być brazowe całe. Podlewam regularnie co 3 dni 2 litry na doniczkę z nawozami, bo już po drugim dni są spragnione doniczka staje się lekka więc żreją ostro :), daje 20 ml biobloom 20 Ml topmax i 20 ml Biogrow na 2 litry wody, lampa 100 % mocy 20 cm nad szczytami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 6 Marca @czanczanek ja bym schodził z azotu. Zbyt duże dawki spowalniają kwitnienie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,125 Napisano 6 Marca (edytowane) Jeszcze troche sie im zejdzie, ja bym biogrow juz nie dawal. Jak im swiecisz? Edytowane 6 Marca przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 6 Marca @WymiataczMega @Boczelli świece 12/12 bo to sezony ok ogranicze biogrowa ale top max i bloom musi zostać chyba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 6 Marca @czanczanek dokładnie 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,125 Napisano 6 Marca @czanczanek bio grow nie dawaj w ogole, bio bloom mozesz dawac mniejsze dawki niz do tej pory bo tez ma azot. Swiatlo mozesz dac 11/13. btw. To sezony i maja 10tyg zycia czy 10tyg kwitnienia? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach