czanczanek 278 Napisano 15 Listopada 2023 Zrobiłem mu fryzjera, to jest ta sezonówka, ale wydaje mi się że nic z niej nie będzie bo zwróćcie uwagę jak sie rozkrzacza tylko na takie małe galazki co mają lodygi jak nitka. Miałem kiedyś takiego w lecie na zewnątrz to urósł tylko do 140 cm rozjebał się na metr w boki i scialem go i wyrzuciłem bo tak do usranej by rósł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 15 Listopada 2023 @czanczanek kiedy przełączyleś jej światło? Kilka dni temu? Wg mnie ma czas na wszystko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 15 Listopada 2023 On się tak rozrósł bo tam było miejsce w boxie. I one dążą do tego żeby jak najwięcej wolnego miejsca dla siebie zabrać. Tak z moich obserwacji... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 15 Listopada 2023 @Lady Green tydzień temu jakoś tak, ale nie wiem bo jednego pisałem miałem i rosl z 7 miesięcy i do kosza poszedł @WBB no może i tak, narazie go trzymam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 15 Listopada 2023 @czanczanek no oucie są inne warunki niz w namiocie, ja to bym sie bardziej obawiała jak tu ją teraz wykarmić.... Dajesz jej juz cos teraz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 15 Listopada 2023 @czanczanek morda daj jej szansę. Dźwignie się jeszcze 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) @czanczanek ile teraz swiecisz 12/12? Edytowane 15 Listopada 2023 przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 15 Listopada 2023 @Mr.Green tak 6 dzień juz @WymiataczMega no czekam czekam zobaczymy @Lady Green karmie ja kazdym nawozem od biobizz, mam każdy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) @czanczanek nie wiem skąd te liście wyciąleś ktore leżą koło donicy, jesli wczesniej przysłaniały te mniejsze szczyty to nic dziwnego ze nie urosły takie jak te ktore mialy bezpośredni dostęp do światła. Edytowane 15 Listopada 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 16 Listopada 2023 @Lady Green Wyciąłem bo właśnie zasłaniały lodygi, ale też jakoś dziwnie bo te lodygi to jak takie koniczyny małe co parę cm, no nic pozostaje czekać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 16 Listopada 2023 Kurde teraz mam problem bo na długim wegu była ta sezonowka i nie wiem jak ja podlać bo według tabeli biobizz wychodzi 10 tydzień czyli ostatni przed fluschem ale ona jeszcze nie zaczęła kwitnąć jak trzeba Dam chyba 5 tydzień dla bezpieczeństwa bo chodzi o nawozy co ile czego, żeby jej nie zablokowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Listopada 2023 @czanczanek Podlewa się nie według tabel, ale według tego, co pokazuje roślina, rozumiejąc jej potrzeby, aby właściwie na nie odpowiedzieć. Pokaż jej aktualne zdjęcie, najlepiej przy zgaszonym świetle, to powiem ci, co konkretnie i ile jej lać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 19 Listopada 2023 @Zielone krainy 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 @czanczanek nabrala masy. Będzie co karmić. Będziesz w nią pakował bio czy mineralne? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 19 Listopada 2023 @Mr.Green biobizza i nie wiem teraz jak ja karmic wlasnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 @czanczanek to się nie cackaj. Lepiej żeby nie zaczęły się większe braki bo potem ciężko dołożyć. Za 2-3 tygodnie jak zaczną się budować topy to mogą wyskoczyć pierwsze nieodobry. Póki co zdrowa jest. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Listopada 2023 @czanczanek Na głodną nie wygląda, na tym etapie podałbym nawóz grow, bo nie formuje jeszcze kwiatostanów, a związku z tym podałbym 4 ml grow, bioheaven 2 ml, calmag 0,6 ml, ukorzeniacz 4 ml na 1 l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 20 Listopada 2023 @Mr.Green @Zielone krainy ok, to zrobie tak jak radzicie, a leje 2 litry wody juz do niej to zastosować teraz litr ? Czy 2 i pomnożyć te dawki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2023 @czanczanek Dawki podaje się na 1 l wody, a jak chcesz wlać więcej do doniczek niż litr, to musisz pomnożyć ilość nawozu, by na każdy litr przypadała taka dawka, jak ci napisałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 20 Listopada 2023 @Zielone krainy ok dziekuje, ale dam jednak litr bo patrzylem teraz i nie ma az tach sucho, a podlewalem 3 dni temu wiec leci litr 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach