WBB 2,115 Napisano 27 Czerwca 2023 46 minut temu, czanczanek napisał: @WBB i faktycznie było słabe? Ktoś tam mówił, że dobre ale ja to oceniam na 5/10.... w porównaniu do holenderskiej próbki np 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Czerwca 2023 @WBB a to dla mnie styknie hehe bo nie lubię mozgojebow 🙂 dzieki 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 27 Czerwca 2023 Ale pochwal się gdzieś żebym też to widział co Ci tam wyszło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Czerwca 2023 @WBBnie mam jak ci zrobić zdjęcia trichomow, bo lupka jest bardzo mała i nie mam jak tel przyłożyć:( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 27 Czerwca 2023 Wystarczy jak pochwalisz się mocą... a co do koloru to uwierzę na słowo;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Czerwca 2023 (edytowane) @WBB scialem roślinę jakiś czas temu, suszy się już 6 dzień, ale oczywiście spróbowałem hehe i kopie mocno, żeby nie było że się wkręcam zapaliłem na drugie dzień rano w niedzielę i myślałem że jestem gdzie indziej haha nawet za mocne bo ja wolę takie lżejsze ale weszło w baniak dobrze 🙂 moim zdaniem skala jakieś 7/10 może więcej A co do koloru to już czubki były bursztynowe, niektóre całe Edytowane 27 Czerwca 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 28 Czerwca 2023 Dalej nie mogę skumać tych listków, przecież to wygląda jakby konopia rosła w konopi a tam są już same topy, a to jest podobne do listków wypustowych przy kielkowaniu nasion, z dnia na dzień to jest coraz większe, przeszukałem neta nie znalazłem u nikogo czegoś podobnego jak mogę was prosić przyjzyjcie się jeszcze raz, dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Czerwca 2023 @czanczanek jakie masz oświetlenie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Czerwca 2023 (edytowane) @Tester hydro mars ts1000 na wysokości 50 cm ale miałem też 2 temu włączona lampę Hillvert grow 300w, a ona miała 3 różne swiatla, filotowy niebieski i bialy Edytowane 29 Czerwca 2023 przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Czerwca 2023 @czanczanek coś z lampą nie tak albo taka genetyka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Czerwca 2023 @Andi kurcze no może ale nie znalazłem nic podobnego, i w sumie to jak wyłączyłem ta druga lampę zaczęło takie coś wychodzić, i teraz nie wiem czy ja ciąć żeby się nie sknocila cala czy jak, poczekam na wypowiedź testera jeszcze, dzięki za zaangażowanie:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Czerwca 2023 (edytowane) Panowie to jest Herma ? Bo na zdjęciach są podobne na necie ? I znowu dziwny szczyt Edytowane 29 Czerwca 2023 przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Czerwca 2023 Może wróciła na wegetację? Ile świecisz i czy to na pewno automat 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Czerwca 2023 @Bob drzewny wszystko to automat, swiece 19/5 to nie jest herma ? Może sciac szczyt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Czerwca 2023 Herma/zapylona roślina będzie miała pestki w topach, ale musiałby ktoś bardziej doświadczony się wypowiedzieć co to może być 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 @czanczanek powiem ci niesamowite ze z topow znowu rosnie , jak ziemniaki w worku hehhehe 😄 nic nie znalazles na necie jestes pionierem mordo !! 🙂 bede sledzil uwaznie, cos cos sie lekko pojebalo swiatlo ? ciekawe w hujj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Czerwca 2023 @dziurawy no masakra jakaś 😅 aczkolwiek dodam że wcześniej świeciłem 12/12 ale automaty podobno nie potrzbuja ciemnosci bo tak czy tak kwitną @Bob drzewny Ok dzięki Bob 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 @czanczanek pisza , ze 18 swiatla a nawet 24 ludzie swieca , dobra pochwal sie co z magicznym klimatyzatorem ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Czerwca 2023 @dziurawy aa widzisz zapomniałem, no robi robotę , trochę nieszczelny pojemnik na wode ale chłodzi sporo, do małych powierzchni lux @Bob drzewny @dziurawy dobrze ze tnę za parę dni te rośliny bo huj wie co z tego by wyroslo 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 @czanczanek to ze bedzie kosa , juz nic nie znaczy jak sie pokazaly nasionka , pytanie czy bedzie kilka ? czy kilkaset nasionek 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach