cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 @Katastrofedens ogarnę to… zaraz, mam zlot rodzinny w domu a tu kobietki wzywają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 31 Marca 2023 @cejerowski21 Spoko spoko to na spokojnie trzeba zrobić 😅 i pamiętaj jak będziesz czuł ze dalej się nie da ro nic na sile poczekasz 2-3 dni i znowu poprawisz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 @Katastrofedens Tak dobrze? Napieta łodyga jest Troszke się zajebalem i urwał mi się listek.. Runtz tez zaczepiony 🥳 Panie dostały jeszcze po 150ml muszynianki na glowe bez niczego, wczesniej dosypywalem jednej i drugiej troszke ziemi, niech maja znowu ten korzeń Runtza chrupnął podczas dociagania go do rurki……. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Marca 2023 Zobacz sobie jak można robić LST 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 @Mr.Green nie wyświetla mi sie… ale jest okej te moje? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Marca 2023 @cejerowski21 jest ok. Za pierwszym razem to aby nie połamać 😄 Wpisz sobie na YT Gorilla Glue Autoflower First Training Gość się nazywa Bill Ward @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 31 Marca 2023 @Mr.Green dobry gościu same Autoflowering robi i kozak 😁 tylko strasznie niskie niektóre ale nabite takie ze wynagradza wszystko 😍 @cejerowski21 No powiedzmy jak na pierwszy raz niech zostanie 😅🍀 zostaw teraz ja niech sobie rośnie w spokoju 🍀 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzien 19 od wyjscia z ziemi Po lat roslinki juz po lst zaczynaja podnosić, poprawiłem leciutko drucik przy runtzie (mocniej w ziemie), i dalej czekamy warto dodac ze Runtz wyszedł z ziemi dwa dni po dieselu, wiec ma prawo byc troszke w tyle Diesel Runtz Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez cejerowski21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Kwietnia 2023 Będziesz musiał je często poprawiać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Kwietnia 2023 W poniedziałek przy podlewaniu je poprawie. Tylko jak je karmić 0,5 wody, 0,5calmagu, 0,5biogrow znowu? Czy bio grow co 2 podlanie dawac Jaka ilosc wody? Ostatnio dostały łącznie po 650ml 0,5ml bio grow i tyle samo calmagu Na poczatku tygodnia przypnę jeszcze liscie które zasłaniają szczyty tak żeby dostawały wiecej światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 1 Kwietnia 2023 Ja bym nabił trochę ziemi w te krawędzie puste przy doniczce, żeby Ci tam woda nie wlatywała + to będzie problematyczne dla korzeni, będziesz je łamał ruszając doniczką. A co do podlewania z 400ml to minimum co 3 dni jak masz 27⁰C, jak będzie za sucho to zobaczysz to po liściach, zaczną Ci opadać po prostu. Biogrow lej tyle co w rozpisce, calmagu chyba trochę za dużo, bo to aż 1ml/L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Bio grow w 3 tygodniu to 2ml/L, nie chce tez przedobrzyć i ich spalic, calmagu 0,3-0,8/L, pytanie ile razy w tygodniu dawac tego bio grow? Raz na tydzień? Co drugie podlanie? Calmag jest co podlanie. Dam im ok500ml na glowe to napewno ciepło w boxie wiec troche to paruje, zawsze zobacze po ziemi albo lisciach czy nie sa przelane. Tylko pytanie ile bio grow i jak czesto. Calmagu bede dawał 0,3/0,5L Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) @cejerowski21 nie znam się na Twoich nazwach ale na pewni Azot Fosfor callmag i tez możesz dać enzymy żeby bałagan sprzątały ja mam nawozy z Canna i te nazwy znam ale zobacz jakie pierwiastki maja twoje i nie aplikuj ich za każdym podlaniem CallMag dajemy raz na 2 tyg chyba ze roślina pokazuje niedobór jak dla mnie to ukorzeniacz i enzymy możesz teraz dać i zmierz pH ziemi jakie masz i więcej nie dawaj bo to będzie stało w ziemi i stanie ona one ładnie wyglądają nie pokazują niedoborów Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez hubert2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Kwietnia 2023 Moje nazwy to nazwy nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) @cejerowski21 ja wiem ale chodziło mi co one w sobie maja bo jeden ma azot drugi ma fosfor i potas itp One teraz pięknie wyglądają tak jak powinny azotu maja dość bo są ładnie zielone wiec teraz podłej ukorzeniacze i enzymami bo nawet ta przelana ładnie doszła do siebie i zobacz tez palcem na głębokość ok 2 cm czy jest sucha gleba Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) @hubert2020 To sama muszynianka bede podlewał narazie:) Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzien 20 Dzisiaj byłem troche biegiem ale, poprawiłem lst i kazda roślinkę podlalem ok 600ml muszynianki bez niczego, jak narazie wszytsko wyglada dobrze, nowe szczyty rosna i pną się w gore, dopóki nie zobacze niedoborow odstawiam bio grow i calmag, dzisaj w nocy byl mały problem, roslinki miały około 15/10 godzin ciemni, jasno jest u nich dopiero ok 3 godzin Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez cejerowski21 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 2 Kwietnia 2023 Dobrze to wyglada trzymaj tak dalej 🍀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 3 Kwietnia 2023 Dzien 21 poprawieniw lst nic wiecej przed po Ładnie rosna To chyba ostatnie naginanie dam im teraz pare dni luzu, niedoborów żadnych nie pokazuja, wiec podlanie bez nawozów następne. Jutro dostana znowu po 500ml wody bez niczego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 3 Kwietnia 2023 Ja to bym się bał tak wiązać do rurek boxa. Bo po zjaraniu będziesz chciał coś obrócić i pójdzię w pizdu cały krzak 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach