Mr.Green 4,309 Napisano 1 Stycznia 2023 @vego1989 nawet 4 wsadzisz w mniejszych doniczkach 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Stycznia 2023 @Mr.Green to że się zmieszczą to ja wiem. Pierwszy rzut robię z 2pannami w donicach 12 i 15l. Myślisz że da radę ta lampa? Mysle zribic lst i topping. Topping ladnie wychodził mi na out, zobaczymy jak to będzie w namiocie,znów lst jeszcze nie robiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Stycznia 2023 100watt starczy. Możesz dac jedna duża albo dwie średnie albo 4 mniejsze...koniec końców plon ten sam. Moc lampy x powierzchnia ÷ liczba krzakow = plon😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 1 Stycznia 2023 @vego1989 lampę mam na 40cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Stycznia 2023 @Mr.Green Dzieki za konkret odpowoedz, czyli 2sztuki beda idalne. @Growerseed ja mam 55, to dam niżej...niby na flo dopiero daje się niżej, ale być może wydajność tych lamp taka jest...Czyli obniżam też inu siebie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 1 Stycznia 2023 @vego1989 ja na flo mam 30 cm a czasem żeby zachamowac wyciąganie daję 25 czy nawet 20 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 1 Stycznia 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 1 Stycznia 2023 LSD [27] Purple [23] . LSD zostało dzisiaj podlane 550ml oraz 0,4ml/L grow , 0,6 ml/L calmag i 0,4ml/L heaven. Niewiem czy dobrze zrobiłem bo nie wygląda na głodną ale chciałem lekko ja podtuczyć to i tak organiczne więc dawka można powiedzieć niska. LSD planuje przed weekendem obstrzyc a po weekendzie przełączyć. Z purple nie wiem co zrobić narazie samo LST było ale zastanawiam się nad toppingiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Stycznia 2023 @Growerseed Zostaw calmag na wegu, na razie nic jej nie brakuje, lej nawozy, jak pokaże , że czegoś potrzebuje, wyjątkiem jest ukorzeniacz i enzymy, jak takowe posiadasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Jutro robię defoliacje LSD a w poniedziałek przełączam. Co do Purple podjełem że nie będzie toppingu słabo się zbiera nie będę na nią czekać zostanie samo lst i tyle. W tle kwitnie już automat ale nic szczególnego uwagi Edytowane 5 Stycznia 2023 przez Growerseed 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 6 Stycznia 2023 Już po fryzjerze 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 8 Stycznia 2023 LSD [34] Purple [30] LSD ostatni dzień na wegu. Niech się cieszy ostatnim dniem lata bo nadchodzi jesień niebawem. Purple jeszcze musi do fryzjera pójść i gdzieś po 3 dniach też dołączy. W tyg spróbuję ogarnąć już boxa normalnego dla nich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2023 @Growerseed Powiedz mi czy Twój marshydro też jak programator go wyłączy to się świecą minimalnie diody?nie wiem, czy tak ma być czy się coś zepsuło...😔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 9 Stycznia 2023 @vego1989 tez mam to samo :/. Nie wiem czy programator coś się nie zjebał bo kiedyś chyba było normalnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2023 Dzięki za odpowiedź. Niestety nie pamiętam też czy to tak od początku jest... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2023 @Growerseedjuz wiem! To pewnie funkcja ksiezyca 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 18 Stycznia 2023 (edytowane) Elo 4 2 0 pozdro growerom Roślinki już są w 8 dniu ciąży tfu kwitnienia lub bardziej fachowo od przełączenia na 12/12. Widać już pierwsze preflowery więc się odblokowały na zakwit Zamówiłem nowe nawozy tym razem od plagrona jak dojdą to pokaże. Bo tamte mi nie starczą no i mam co do nich wątpliwości bo stoją już rok były otwierane zamykane wiele razy i na nawozie heaven widziałem biały nalot chyba pleśń. @vego1989 księżyca już nie mam zrobiłem jak ktoś pisał chyba Udyr że te bez diody już działają normalnie i LED jest całkowicie wyłączony Edytowane 18 Stycznia 2023 przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 18 Stycznia 2023 @vego1989 wepnij to w gniazdo bez bolca, u mnie zadziałało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Stycznia 2023 @Growerseed Zmienilem przedluzacz na taki bez diody i jest to samo xD @Boogie programator i tak jest z bolcem, nie mam gniazdka bez uziemnienia ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Stycznia 2023 @vego1989 odkręć gniazdko i wypnij uziemienie ? 🙂 Warto sprawdzić, jaki kolor przewodu jest sądzę że wiesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach