Mr.Green 4,309 Napisano 27 Marca 2023 @vego1989 yyy... Plonem ? :D nie wiem czy ten współczynnik jest w jakiś sposób możliwy do zmierzenia w amatorski sposób.. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca 2023 @Mr.Green @Mr.Green chodzi mi o umol/J czym yo zmierzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 27 Marca 2023 @vego1989 umol/J podaje producent lampy najczęściej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Marca 2023 Da się ustalić sprawność, ale napewno nie przy użyciu czujnika w telefonie. Wypadało by mieć lepszej jakości miernik i obliczyć z mapy ppfd na odpowiednim polu i odległości światła od sensora. Później jest na to wzór, ale nie zaprzątał bym sobie tym głowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Marca 2023 @Udyr lepszy czujnik..? 1000 euro ? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Marca 2023 Myślicie ze można zrobić fryzjera jeszcze na początku 7tyg? Góra fajnie się rozwija, na dole trochę mało swiatla...Jeszcze się nie wyjadają, chociaż co któryś dzień po dwa listki wycinam które zaczynają się robić żółte... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Marca 2023 @vego1989 ja co jakiś czas usuwałem po kilka liści, taki większy fryzjer to nie wiem jakby wpłynął. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 2 Kwietnia 2023 57 z purple wyszło łącznie 121g że wszystkiego @Tester można zakończyć fotorelacje 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 2 Kwietnia 2023 @Growerseed Ładny wynik 🍀 a jak tam smakowo 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 2 Kwietnia 2023 @Katastrofedens wchodzi znakomicie LSD uderzenie euforii aż wkoncu cię powala do łóżka 😄 jak narazie jedno z przyjemniejszy jakie paliłem. Purple taka lekka sativa może nic szczególnego ale nie otumania można po niej funkcjonować. Ale to dopiero curring więc nabiera mocy jeszcze 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach