Growerseed 496 Napisano 9 Marca 2023 tutaj mamy purple dla odmiany, też cobie fajnie rośnie mimo że start miała dość powolny. fajne zbite kompaktowe topy. czekam tylko ze ścinką LSD wtedy będe mógł ją dać w chłodniejsze miejsce i może uda uzyskać się kolor 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 14 Marca 2023 Leci już na samej wodzie. 2 podlania były czekam aż doschnie potem ciemnia 2 dni i ścinka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 15 Marca 2023 @Growerseed kozak💥 jak myślisz ile z tego wyjdzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 15 Marca 2023 (edytowane) @sopel strzelam między 50-70 jakby tyle wyszło to zajebiście a jak więcej to ło kurwa. Topy wbrew pozorom nie są jakieś super zbite bardziej np są zbite w purple. Więc zatem z purple może coś koło 40 wpadnie bo jest dosyć niska. Edytowane 15 Marca 2023 przez Growerseed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 16 Marca 2023 Lecimy z tematem:D LSD poszło do szafy na 2 dni a purple po obserwacji trichomow też niedługo pójdzie. To sativa to chciałem dłużej przytrzymać ale jak mówił zielony nic nie da bursztyn na sativie no to huj z tym. Topy się uginają jest dobrze. Nie będę prostował niech poświeci na doły trochę. 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Marca 2023 Z 90 będzie 🙂 Może 80 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 19 Marca 2023 LSD się już suszy. Około 300g mokrego wyszło. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 24 Marca 2023 Dawno mnie tu nie było. Purple idzie sama woda. A LSD sobie wisi. Gdzieś w następnym tygodniu będę je peklował do słoików. Wcale się nie zdziwię jak purple przebije wynik LSD Tymczasem ja znikam w oparach 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 24 Marca 2023 (edytowane) @Growerseed cos tam kolorki zaczęły łapać liście. I co już się nie boisz lać prosto z butli? 😁 Dobre topy Ziomek Edytowane 24 Marca 2023 przez grolsch3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 25 Marca 2023 @grolsch3 @grolsch3 tak topy pomały coś tam kolor łapią :D, niee teraz się nie boje tych nawozów 😄. LSD swoją żarłoczność na mnie przeniosło ide opierdolić pół lodówki zaraz xd właśnie uchował jakiś deser mleczny xd 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 26 Marca 2023 64 gięta wyszło z LSD Teraz tej ucinamy głowę 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 26 Marca 2023 Grzeczna koleżanka. Długo uczyłeś ja pokłony robić czy szybko załapała? 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 27 Marca 2023 @grolsch3 wkońcu byłem jej karmicielem. Z butli wypiła to szybko ją zgięło 😄 tak już one mają 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca 2023 W dniu 01/01/2023 o 11:46, Mr.Green napisał: 100watt starczy. Możesz dac jedna duża albo dwie średnie albo 4 mniejsze...koniec końców plon ten sam. Moc lampy x powierzchnia ÷ liczba krzakow = plon😉 Czyli 100x0.36÷2 to wychodzi 18😅 Zasmuciłeś mnie 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 27 Marca 2023 @vego1989 dziwna matematyka biorąc pod uwagę że 100wat nigdy na 1m2 nie starczy. Ja to przyjmuje taką dobra lampa LED powinna dać plon w przedziale 1-2g/W. Jak wyjdzie te 1g/W no to jest już zajebiście i w zależności już od genetyki treningów różnych kombinacji można się zbliżyć do tych 2 a powyżej to już mistrzostwo. @Zielone krainykrainy miał +- 2g/W. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Marca 2023 @vego1989 trochę się nie zrozumieliśmy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca 2023 @Mr.Green Jakaś taka rozkmine miałem 😅 @Growerseed Jakby wychodziło 1g z 1w to piekna sprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 27 Marca 2023 @vego1989 takim najważniejszym współczynnikiem decydującym ile z lampy możesz wycisnąć gramów to jest umol/J taki marshydro 600 ma 2.0 a lampy wysokiej klasy mają 2.8 , 2.7 umol/J 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Marca 2023 @vego1989 tak jak napisał kolega @Growerseed To jest teoretycznie wyznacznik mocy lampy. umol/J Przy mojej lampie 2.7 umol/J i 245 watt to największa ilość topów jaka teoretycznie możesz uzyskać to jest niby 2.7 x 245 = 661.5 Załóżmy że jest to w teorii wynik 600-700 gram co jakoś tam występuje w info o nasionach że są odmiany o takim plonie z m2. To wynik ten jakbyś nie podzielił na ilość roslin to nie przekroczysz go bo twoje słońce jest w jakiś sposób ograniczone. To tak w skrócie o tym wzorze 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca 2023 53 minuty temu, Mr.Green napisał: @vego1989 tak jak napisał kolega @Growerseed To jest teoretycznie wyznacznik mocy lampy. umol/J Przy mojej lampie 2.7 umol/J i 245 watt to największa ilość topów jaka teoretycznie możesz uzyskać to jest niby 2.7 x 245 = 661.5 Załóżmy że jest to w teorii wynik 600-700 gram co jakoś tam występuje w info o nasionach że są odmiany o takim plonie z m2. To wynik ten jakbyś nie podzielił na ilość roslin to nie przekroczysz go bo twoje słońce jest w jakiś sposób ograniczone. To tak w skrócie o tym wzorze 😄 Dzięki za konkret odp. Czym to mierzyć,Jakaś aplikacja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach