Wojmax 92 Napisano 20 Stycznia 2023 @Tester I co uważasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Stycznia 2023 @Wojmax wodę samą dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 22 Stycznia 2023 Chuj wie który dzień, a wygląda tak: 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 22 Stycznia 2023 Wydaje sie troche ciemna od azotu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 23 Stycznia 2023 @Wojmax jak te doniczki areo ci się sprawują? Miałeś doświadczenia z jakimiś innymi poza tymi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 23 Stycznia 2023 @Przedzior Kurde doniczka jak doniczka, fajnie bo korzenie się rozwijają i rosną, z wad to w sumie jest jedna, że jak podlewam to często pierwsze 200 ml leci wprost do podstawki. Jeśli chodzi o inne doniczki to używałem zwykłej 5l plastikowej i sprawowała też się dobrze ale to na pierwsze podajże dwa tygodnie, te areo dobra rzecz, ziemia ma dostęp do powietrza i nie jest zbita masą, ale to też zależy jaką ziemię używasz. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Zobaczcie na @Mr.Greenw czym hoduje.... w słoikach 😂 I teraz ma fobię doniczkową przez to 🙂 W 50 litrowej teraz hodował będzie 😅 Edytowane 23 Stycznia 2023 przez WBB 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 23 Stycznia 2023 @Wojmax ja właśnie tylko używam tych materiałowych, ponoć są spoko nie kombinowałem z niczym innym dlatego pytam 😛 w materiałowych to łatwo rozpoznać kiedy trzeba podlać. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 31 Stycznia 2023 18 dzień flo, brak niedoborów, roślinka się prezentuje następująco. Mam pytanie zastanawiam się czy już nie zacząć lać pk 13/14 w proporcjach 1ml/1l wody, moje obawy się pojawiły stąd iż wyczytałem gdzieś że iż specyfikiem powinno się podlewać nie więcej niż 3 razy, około 2tyg przed ścinką. Normalnie dałbym jej dziś tylko Terra Bloom i powinno śmigać ale nie wiem dlatego wolę się zapytać. (Roślina trochę oklapnięte bo chce jej się pić) Co uważacie Panowie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 31 Stycznia 2023 Mam też pytanie dotyczące ścinki niepotrzebnych/ mało atrakcyjnych szczytów. Mowa tu o 4 szczytach na środku rośliny, są bardzo małe odstają od reszty, a z drugiej strony jest już kwitnienie więc nie chciałbym zbyt mocno ingerować. Co o tym uważacie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 6 Lutego 2023 24 dzień od przełączenia na 12/12 Roslinka wygląda następująco: Narazie nie podlewalem PK 13/14, Terra Bloom na zmianę z wodą. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 6 Lutego 2023 Mam pytanie czy moglbym 4 najmniejsze szczyty wyciac, czy lepiej juz jej nie stresowac i nic nie robic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 7 Lutego 2023 @Udyr @Mr.Green @Zielone krainy moge wyciąć 4 najmniejsze szczyty czy już za późno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 7 Lutego 2023 Haloooo żyje tu ktoś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2023 @Wojmax w 24 dniu po przełączeniu jeszcze coś tam możesz wyciąć, nie powinna jajec wyrzucić po takim zabiegu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Lutego 2023 @Wojmax Możesz wyciąć do 4 tygodnia kwitnienia nie ma większego problemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 8 Lutego 2023 Sorry że się wtrace ale czy fryzjer jak już kwitnie też nie jest wskazany ? Wczoraj obcielem kilka odgałęzień takich na dole a jest już w fazie kwitnienia z 3 i pół tygodnia... @Zielone krainy @Udyr I zrobiłem dość dużego fryzjera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 8 Lutego 2023 Pokaz zdjęcia całych roślin i wszystkich razem 😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 8 Lutego 2023 @Katastrofedens kto ? Ja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 8 Lutego 2023 @kamilstopro tak 😅 ale w sowim temacie bo nie ma żadnych 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach