ZielonyTabaluga 92 Napisano 29 Września 2022 @Rzeźnik 40-50% przelana napewno nie, bo dostaje 4 setki na 5.7l doniczke, co 4 dni :v 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 29 Września 2022 @ZielonyTabaluga czyli przelanie wykluczone... Jakie nawozy i w jakiej ilości ostatnio podawałeś? Jakie masz ph gleby? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 29 Września 2022 @Rzeźnik ph gleby 6. Calmag 1ml /900ml i pk13/14 1.2ml 900ml @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Września 2022 Jak nie ma fest sucho to jest przelana najprawdopodobniej. Czy w doniczce sa dziury? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 29 Września 2022 @ZielonyTabaluga dajesz nawozy co podlanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 29 Września 2022 1ml calmag to się daje jak są fest niedobory .. Pk 13/14 podaje sie przed końcem i to też nie tyle bo to kurestwo jest mocne.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 29 Września 2022 @Mr.Green Ma, ma. 18 minut temu, Rzeźnik napisał: @ZielonyTabaluga dajesz nawozy co podlanie? Co drugi raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Września 2022 @ZielonyTabaluga to moze miec za malo wody 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 3 Października 2022 Jak dla mnie mogą być niedobory albo K albo któregoś z niemobilnych składników. https://dutch-passion.com/pl/blog/wizualny-przewodnik-po-niedoborach-składników-odżywczych-w-konopiach-n987#nitrogen Masz może się przyda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 9 Października 2022 Skonsumuje coś z tego? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Października 2022 Poki co to nie ma co zapalic zbytnio 😛 i wydaje sie ze sa glodne 🙂 Nakarm je to ladnie dopuchna I wygladaja jakby mialy malo wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 9 Października 2022 @Mr.Green Dostają pk, 1ml na 900ml wody. Nie wiem czy pamiętasz moja amnesie. Wczoraj zaczęła dopiero tworzyć topy. Po 3 miesiącach... 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Października 2022 Gruby mutant jakis 😛 azotu tez brakuje bo jasnieja obie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 10 Października 2022 @Mr.Green Dałem im kiedyś... W sumie 3 dni temu, niestety nie zareagowały. Ponowić im zabieg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 10 Października 2022 Bedzie bedzie co popalic, nakarm je ale czyms wiecej niz samym pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Października 2022 @ZielonyTabaluga azot trzeba regularnie dodawac tez na flo ale zmniejszajac jego dawki. Powinienes go dorzucic do diety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Października 2022 Jak tej z lewej zaczną usychać liście od góry to będzie znak że za dużo tego pk na ten okres życia. Brak nekrotycznych plamek przy zmianie koloru od góry to raczej nadmiar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 10 Października 2022 @Udyr Czyli co zrobić? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Października 2022 @ZielonyTabaluga lewej wodę, prawa może dostać trochę żreć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 14 Października 2022 W dniu 09/10/2022 o 18:59, ZielonyTabaluga napisał: @Mr.Green Dostają pk, 1ml na 900ml wody. Nie wiem czy pamiętasz moja amnesie. Wczoraj zaczęła dopiero tworzyć topy. Po 3 miesiącach... 🤣 Możesz pokazać jakieś zdjęcia ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach