ZielonyTabaluga 92 Napisano 19 Września 2022 @Udyr W sensie, że do ciemni z nią? Na rękę by mi to było nawet, bo ona tak rośnie, że z dnia na dzień nie ogarniam sytuacji... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Września 2022 @ZielonyTabaluga 12/12 światła i ciemni. Ale to jeszcze nie teraz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 19 Września 2022 @Udyr No zobaczymy, dostała dzisiaj calmag i pk. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 19 Września 2022 @ZielonyTabaluga pk daje się pod koniec flo tak tylko dla informacji 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 19 Września 2022 3 minuty temu, TROUBLEMAKER napisał: @ZielonyTabaluga pk daje się pod koniec flo tak tylko dla informacji 🙂 Jakbyś poczytał moje wcześniejsze posty, to może pomyślałbyś zanim coś byś napisał. Tak dla wiadomości. 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Września 2022 Panowie, nie wiem co zrobić i mam dylemat... Amnesia mi nie puszcza kwiatów po 6 tygodniach. Rośnie mi tak szybko, że brakuje mi już miejsca w boxie... Mam w nim 2 AK, i właśnie tą amnesie. Amneska wchodzi już na AK, jedno i drugie mi szybko rośnie, amnesia mimo podania calmagu i pk, dalej strzela focha i wali te same kropki, zdecydowanie jest ich mniej no ale... Teraz tak, tam gdzie są te kropki, wychodzi woda... Wziąłem tą wydzielinę na palec, i.... Czuć żywice. Po prostu jakbym topa wąchał. Muszę z czegoś zrezygnować. Albo poświęcić AK, albo amnesie. Nie chce mi się już trzeciego boxa robić, bo nie mam na to za bardzo czasu. Doradźcie... 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Września 2022 @ZielonyTabaluga uwal głowę tej najwyższej jak boisz się o miejsce. Powyżej tej linii. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Września 2022 @Udyr Zanim ją utnę, powiedz mi jeszcze czy : to są już początki topów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Września 2022 @ZielonyTabaluga coraz więcej włosów. Nie tnij, wygląda jakby zaczynała coś tworzyć. Po wcześniejszym zdjęciu nie widziałem tego dokładnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Września 2022 (edytowane) @Udyr Właśnie... Tylko, że to jest AK. Haha AK ma 3 tygodnie i puszcza, a amnesia 6 i nic... Edytowane 20 Września 2022 przez ZielonyTabaluga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Września 2022 Może dlatego że to amnezja. Szkoda wywalać cokolwiek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Września 2022 @Udyr to szczyt amnesii. Dobra, amnesia juz po zabiegu. Od razu lepiej. Mam nadzieję, że tylko nie za nisko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Września 2022 @ZielonyTabaluga poradzi sobie, nie jest za nisko. A trochę zwolni z wzrostem do góry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Września 2022 Moze to nie automat 😄 Czy sativowe strainy nie potrzebuja dluzej by przejsc na FLO? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Września 2022 @Mr.Green Nie wiem, nie znam się. Ale może to przez to, że 3 i pół tygodnia była na parapecie... No i druga sprawa, że za 2 tygodnie powinienem już zbierać plony. Nie wiem, jeden wielki pytajnik. Albo po prostu brakowało jej jakiś minerałów, żeby w pełni zakwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 20 Września 2022 44 minuty temu, ZielonyTabaluga napisał: @Mr.Green Nie wiem, nie znam się. Ale może to przez to, że 3 i pół tygodnia była na parapecie... No i druga sprawa, że za 2 tygodnie powinienem już zbierać plony. Nie wiem, jeden wielki pytajnik. Albo po prostu brakowało jej jakiś minerałów, żeby w pełni zakwitnąć. Jak liczysz ze 2tyg powinieneś zbierać plony :)? 31 sierpnia wyszły z ziemi to liczysz plus minus miesiąc veg i plus 6-8 tyg kwitnięcia, listopad połowa będzie zbiór na moje 🙂 Źle odczytałeś chyba informacje producenta. Tam podane są tygodnie kwitnięcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Września 2022 @TROUBLEMAKER Mordo, a Ty dalej swoje... AK jest innej daty, niż Amnesia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Września 2022 W 8 tyg raczej bie zabierze się do zbioru. Trzeba liczyć te 10 żeby później nie było Zdziwienia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 20 Września 2022 jak ci się woda zbiera na liściach to może roślinka "gutować" sposób na pozbycie się nadmiaru wody i niektórych soli mineralnych, zastanów się czy nie walisz za dużo wody,, tak mi się tylko skojarzyło. @ZielonyTabaluga 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 20 Września 2022 @ZielonyTabaluga zobaczyłem pierwszy post kiedy wyszły ci ziemi, po tym stwierdziłem ale mimo wszystko chyba tak dużej różnicy nie ma miedzy nimi. Nie myśl że prubuje ci wbić sptryczek, poprostu tak sobie to napisałem i z ciekawości patrzę co tu się dzieje no i życzę pomyślności bo w takich warunkach nie lada wyczynem będzie doprowadzić to do końca . @Brazil Munster no tak przeważnie trzeba dodać te 2 tyg poprawki.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach