TROUBLEMAKER 66 Napisano 20 Października 2022 @Udyr ale przecież biobizem nie popalisz , jak to mówili niektórzy:) miałem swój plan dawkowania to dostałem "zjebe" że mało daje hehe i się pokazało to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 20 Października 2022 22 minuty temu, TROUBLEMAKER napisał: @Mr.Green dałem im w sumie 0.5 jakiegos pk od koleżki . Nie pamięta nazwy.. nie wiem czy to to . No ta... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 20 Października 2022 I tu sie zaczyna zabawa hehe 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green tylko jak pisalem o tym wyzej to ktos (nie chce mi się przewijać) napisał, lej śmiało więcej jak 0.5:) Xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 20 Października 2022 @TROUBLEMAKER zalezy czego ziom 🙂 bo jak to organiczne to nie ma chuja ze od takich dawek cokolwiek by sie stalo.. Sam nadupcalem potezniejsze dawki i nic sie nie dzialo.. ale jak dales 0.5 czegos nie organicznego gdzie do tej pory zarly glownie organiczne i na dodatek moglo byc wysokie EC ktorego roslina nie jest nauczona.. to efekt moze szybko wyjsc bokiem. Dlatego ja osobiscie nie uzywam mineralnych nawozow bo tam bardzk male roznice moga robic kuku.. a w organice jest to wrecz niemozliwe 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 22 Października 2022 (edytowane) Potas, głodna jest bardzo Edytowane 22 Października 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 23 Października 2022 @Rzeźnik popalona jest odżywkami.. dowiedzualem sie ze niedobory wychodzą od środka liści . 2x podlewam woda pod rząd żeby mieć pewność że się wyjedzą i wracam do mniejszych dawek jak na początku robiłem. Wszystko było pięknie do póki nie posłuchałem że biobizz jest slaby i przedobrzyłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 23 Października 2022 @TROUBLEMAKER dałeś biobizza + coś od znajomego niewiadomego pochodzenia ? Czy sam bloom od biobizza ? Bo już się pogubiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Października 2022 (edytowane) Chłopie, mówię to co widzę, a Ty już w kolejnym poście wypierasz fakty, mówili, że jak będziesz dziadował na nawozach to ją zacznie chuj strzelać, to się tak właśnie dzieje, daje Ci screena pod spodem na dowód, że zwyczajnie mam rację, a co Ty z tym dalej zrobisz to Twoja sprawa. Dokładnie takie same liście jak na zdjęciu z prawej strony, no dokładniej się nie da Edytowane 23 Października 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 23 Października 2022 Jestem ciekaw kto tam doradza ze o 0.5ml biobizza za duzo dane i planty sie pala 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Października 2022 On dodal chyba jakieś Pk 0’5ml. I spaliło roślinę 😅 roślina wykazywała od początku niedobory ale co tam niech trzyma się swojej teorii i karmienia po swojemu. Ja już nic nie pisze bo później takie pitu pitu. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 15 Listopada 2022 @TROUBLEMAKER halo morda I co tam z tego poroslo.. ? Popalone czy nie dokarmione? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 669 Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) @TROUBLEMAKER dobrze ci wszyscy pisalismy tylko nie zareagowales w pore. Edytowane 15 Listopada 2022 przez Cali_Bastard @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Listopada 2022 Pisałem mu żeby podal PK i po Pół dawce popalilo mu roślinę. 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Grudnia 2022 @TROUBLEMAKER haalo, jak uprawa? 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach