Juras80 273 Napisano 5 Grudnia 2022 Tydzień 9 flo Ścinkę planuje na niedziele. Lecz nie dojdą równo. Myśle by tydzień jeszcze z 2 potrzymać lub więcej. king kong musiał iść pod kosę wcześniej bo sechł od środka. Wciąż nowe pąki się pojawiają choć cześć już dawno zakwitła. 3 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Grudnia 2022 @Juras80 zajebiście to wygląda 😉 Jednak chyba będzie więcej niż się obawiales 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 6 Grudnia 2022 @Juras80 są żołnierze 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Grudnia 2022 @Rzeźnik No armia stoi dumnie 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 7 Grudnia 2022 Nie było sensu trzymać dłużej Gelato wiec kosa przyszła szybciej. Topy twarde jak kamienie. Roślina wyszła niska lecz mocno umięśniona. Tłusta od żywicy. Mokrego wyszło 709g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 7 Grudnia 2022 Ile może zostać z 709g po wysuszeniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) @Juras80 ciężko powiedzieć ile z wagi to łodygi, ale koło 4.5U suchych kwiatów wejdzie Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Soniq21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Grudnia 2022 @Juras80 rzeczywiście mała wyszła 🙂 jak automat 🙂 w boxie wydawała się dużo większa 😛 Ogólnie mała doniczka chyba.. Ile tam jest ? 11 litrów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 7 Grudnia 2022 No wlanie wyglądało to lepiej na zdjęciach. Donice 15 no nic tragedii nie ma. Moje założenie 400g wyciągnę tym razem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2022 20 godzin temu, Juras80 napisał: Ile może zostać z 709g po wysuszeniu? Około 140 g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 8 Grudnia 2022 12 godzin temu, Zielone krainy napisał: Około 140 g. Smutny wynik 140 g czasem myśle by kupować niż hodować. Tyle kasy leci na to a efekty mizerne. Leci kosa dzisiaj lemon haze jest większy , ciekaw jestem jak w praktyce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 8 Grudnia 2022 8 minut temu, Juras80 napisał: Smutny wynik 140 g czasem myśle by kupować niż hodować A ja czasami wolałbym nie zajarać niż męczyć się z jakimś gównianym sianem i w dodatku przyciętym na wadze bo pośrednik też zajarać musi 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 8 Grudnia 2022 943 g mokrego 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Grudnia 2022 @Juras80 Jak Ci pisałem żebyś zapodal kompostowa herbatkę od BioTabsNikt nie chciałeś. Może warto spróbować jednak czegoś innego..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 8 Grudnia 2022 @Mr.Green Samo pk 5-8 już coś daje a herbatka to musi być wypas 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 8 Grudnia 2022 @Mr.Green tee nie było ale Shooter szedł. Zły trening , za bardzo je podkręcałem stąd topy mutanty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 8 Grudnia 2022 10 godzin temu, Juras80 napisał: Smutny wynik 140 g czasem myśle by kupować niż hodować. Tyle kasy leci na to a efekty mizerne. Leci kosa dzisiaj lemon haze jest większy , ciekaw jestem jak w praktyce. @Juras80 140g z krzaka to dobry wynik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Grudnia 2022 10 godzin temu, Juras80 napisał: Smutny wynik 140 g czasem myśle by kupować niż hodować. Tyle kasy leci na to a efekty mizerne. Leci kosa dzisiaj lemon haze jest większy , ciekaw jestem jak w praktyce. Nie jest źle, jak to wszystko pozbierasz do kupy to trochę palenia ci wyjdzie, może nie będzie to wynik kolosalny jak na twoją powierzchnie, ale jak na własne potrzeby to wystarczy spokojnie. 27 minut temu, Dobry_Człowiek! napisał: @Juras80 140g z krzaka to dobry wynik Tylko to nie wynik z jednego krzaka, tylko z 3 sztuk Gelato, czyli wychodzi 46-47 g z krzaka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Grudnia 2022 @Juras80 nie wiem czy to ma znaczenie czy nie zeby uzywac jednego kompletnego zestawu ale może warto spróbować. Gość od BioTabs opowiada ze jedno to NITRO a drugie Gliceryna. Razem dają nitrogliceryne I topy mają puchnac jak szalone 😉 Może daj większe doniczki ? Indica też daje mniejszy plon jednak.. jednak przy takim sprzęcie I nakładzie pracy to 500 powinno iść od kopa 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 10 Grudnia 2022 Z 1m² 2×hps 250 jak nie wyjdzie 500g suchego to znaczy że coś źle robisz, dlanie takie parametry to minimum od czego czeba zacząć by uprawa miała sens Ty miałeś te parametry większe mimo to mniejsze zbiory xd Ps: autopoty dlanie to dziadostwo ponieważ dostarczają wodę jedynie od spodu a korzenie rosną w całej donicy przynajmniej powinny, tam gdzie sucho tam nie bendą rosły,. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach