WBB 2,119 Napisano 14 Listopada 2022 A mnie pizdę i amatora ciekawi to niebieskie pudło... z tym czymś z boku podłączonym do zasilania (bo świeci dioda). Co to jest do pudło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Listopada 2022 @WBB To takie magiczne pudełko które po drobnych modyfikacjach pozwala na uzyskanie takiego efektu. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 14 Listopada 2022 45 minut temu, Cali_Bastard napisał: @WBB To takie magiczne pudełko które po drobnych modyfikacjach pozwala na uzyskanie takiego efektu. Aaa... czyli pomysł własny. I teraz tym bardziej mnie ciekawi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Listopada 2022 @WBB pomysł nie ale wykonanie tak 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 14 Listopada 2022 Pewnie jakiś wentylator i jakąś grzałka 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Listopada 2022 @Cali_Bastard palonko wygląda przednio 🙂 widać że zbite jak baranie jaja 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 15 Listopada 2022 @WBB pewnie tak 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Listopada 2022 @WBB i tak ci nie powie 🙂 bo on tu jest tylko od chwalenia się jakie genetyki robi i jak mu weed wychodzi końcowy i to tyle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 17 Listopada 2022 @Cali_Bastardto chociaż jak się ten zabieg nazywa który robi to magiczne pudełko to człowiek coś się dowie i może sam po kombinuje 🤣. Gdzieś mnie nie było na forum jak ta awanti była i całe zamknięcie tematu zgubiłem 😁 pięknie te topki się prezentują nic tylko pozazdrościć. 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 17 Listopada 2022 @PrzeMIX znajdź mój wczesbiejszy wątek „eldorado og” tam jest na koniec trochę o tym zabiegu 😎 @Barney's a ciebie znowu co w rowie szczypie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Listopada 2022 @Cali_Bastard ? Nie wiem o co ci chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 18 Listopada 2022 @Barney's dla mnie liczy się jak to na koniec wyglada/pachnie/smakuje i ile wyszło i pokazuje w moich fotorelacje jak to zrobiłem; to mi piszesz najpierw ze się huja znam, i ok nie wiem wszystkiego ale piszesz tak w odpowiedzi na moje „ze nie znasz się na genetykach” czyli wg mnie zakuło w dupie. Teraz mi tu probujesz jakimiś bredniami zasypać ze jestem tu tylko po to i po tamto. Odkąd założyłem tu konto co jakiś czas na priv mi ziomeczkujesz i podpytujesz o złote rady. Wkurwia mnie takie pajacowanie wiec cię olalem to teraz publicznie się chcesz wyładować. Idź w pizdu chłopie, masz tu w huj dupolizow i poplecznikow jak chcesz TWA uprawiać to nie do mnie tak, do mnie nie 😏 coma mierda 🤌🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Listopada 2022 @Cali_Bastard ja pierdole do mnie też dużo osób pisze później pierdoli bzdury na grupie ale ja mam w to wyjebane, więc trochę dystansu i wyluzuj 🤧 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) Up Edytowane 19 Listopada 2022 przez Juras80 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Listopada 2022 Miejsce na upa @Juras80 chyba nie to 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 19 Listopada 2022 @Udyr dwa bieguny chodzą swoimi drogami 30 minut temu, Udyr napisał: Miejsce na upa @Juras80 chyba nie to 😛 Ja pierdole ale numer. moderator proszę to przynieś do mojej relacji 36 minut temu, Udyr napisał: Miejsce na upa @Juras80 chyba nie to 😛 Dzięki ziom 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 10 Czerwca 2023 @Cali_Bastard witam mam pytanie czy miałeś jeszcze miejsce czy akurat jak na taka liczbę roślin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Czerwca 2023 @Monako Nie rozumiem pytania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 13 Czerwca 2023 @Cali_Bastard chodziło mi czy w tym box mieści się tylko 16 roślin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Czerwca 2023 @Monako to wszystko zalezy od planu i treningu. Robiłem tam 27 i był full ale tez robiłem 10 i tez był pełen namiot. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach