Cali_Bastard 685 Napisano 13 Sierpnia 2022 Polamane i zwiazane 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Sierpnia 2022 kurwa gosc co sobie zrobil boxa z pokoju xD ale bym tak chcial, zeby jeszcze legal byl i bym sadzil na kilgoramy.. zazdro. ile wyszlo z tej poprzedniej uprawki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 18 Sierpnia 2022 @Git hehe, nie chciało mi się jechać po większy namiot wiec wymyśliłem tak. To tymczasowe rozwiązanie bo za jakieś 2 tyg wylądują w docelowym miejscu. plon z eldorado jeszcze się suszy. Napewno dodam końcowe liczby także stay tuned 👌🏻😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Sierpnia 2022 Ale scisk.. 🤺 A zeby nie byl az taki fest.. to namiot rozdupcyl..🤦♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 18 Sierpnia 2022 @Mr.Green 😂😂😂👍🏻🤜🏻🤛🏼 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 21 Sierpnia 2022 Pierwszy raz robilem supercroping na takich maluchach i to głównie z przymusu bo klony miały mega twarde glowne łodygi i nie było mowy o innym treningu niż topping i od razu supercropping żeby wypoziomować całe rośliny i po tygodniu od zabiegu mega poszły. Nawet się nie spociły po tym łamaniu, szok… 🤯 Musze je w tygodniu przesadzic I przeniesc do docelowego miejsca bo juz ciasno się robi i piją półtora litra na dwa dni w 6 litrowych donicach także czas na 18tki 🕺 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard zapomniałeś ukryć przedłużacza do zdjęcia 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Danczan 🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 24 Sierpnia 2022 Dzisiaj transfer do dużych 💪🏻💪🏻💪🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Sierpnia 2022 @Danczan takie przedluzacze sa nie tylko u niego w kraju.. sa tez w innych krajach 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 24 Sierpnia 2022 @Mr.Green proszę mi tu podśmiechujek z przedłużaczy nie robić 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard nie odwazylbym sie 😛 smiem jedynie twierdzic ze mozna blednie zalozyc ze owe kontakty rzeczywiscie zdradzaja polozenie pieczary 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Sierpnia 2022 Yo🖖🏻 Deawoo sie powoli zadomawia w dużych donicach. Żeby nie bylo im za fajnie to sporo dzisiaj oberwałem liści i wyjebalem wszystkie nowe stożki wzrostu od ziemi do połowy. Teraz nie ch się otrząsną ze stresu i za jakiś tydzień przełączam. Dostały sporo bakterii i mikrobów w pożywce wiec mam nadzieje ze jak za tydzień otworze namiot to będzie wowowoooow 😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard ale ciemne liscie.. ale azotu naladowane.. chlopie lej sama wode.. :D:D:D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard zajebisty ten trening... Jak będę odpalać kolejny (jak to się teraz fajnie mówi) "projekt" zrobić tak samo jak Ty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 29 Sierpnia 2022 @Mr.Green dokładnie z doświadczenia nie wielkiego co prawda ale jednak wiem, że nadmiar azotu blokuje roślinę i wydłuża czas uprawy. Przez moją błędną diagnozę, polegającą na złym rozpoznaniu (myślałem, że jaśnienie od góry oznacza niedobory azotu) wydłużyłem czas uprawy znacznie, o kilka tygodni! Teraz eksperci mnie naprowadzili na właściwe tory, więc drugi raz tego błędu nie popełnię. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shagyalonzo 30 Napisano 3 Września 2022 Jestem strasznie ciekaw, jak to teraz już wygląda 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 4 Września 2022 @Shagyalonzo jest dobrze 😎 wrzucę niebawem aktualne fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 4 Września 2022 No to update: 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 8 Września 2022 @Cali_Bastard stary co one takie powyciągane brakuje światełka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach