Gość Zielone krainy Napisano 27 Lipca 2022 @Gostek To outdoor tutaj pogoda musi przede wszystkim sprzyjać, jak będzie światła dużo to będą szybko szły, jak będzie brakowało światła, to będą szły wolniej, nic na to nie poradzisz, bo na słońce nie masz wpływu. Jak będzie mocno świeciło, to rośliny będą pobierać energie świetlną ssać wodę i nawozy z ziemi i lecieć do przodu, jak będziesz odpowiednio je karmił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 27 Lipca 2022 @Zielone krainy Będę musiał jakoś to ułożyć czasowo, a co polecisz mordzia prócz nawozu? Mam jeszcze wpływ na zbicie i ilość topów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Lipca 2022 @Gostek Wyżej ci odpowiedziałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 28 Lipca 2022 Siema ziomki. Czy robić jeszcze lst, gdy zaczęły już kwitnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Lipca 2022 @Gostek nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 2 Sierpnia 2022 Siema Ziomki, mały update. Tak to wyglada na dzień dzisiejszy, dwóm idzie to sprawnie, dwie są lekko spóźnione. Ile mogę wyciągnąć z nich w przybliżeniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 2 Sierpnia 2022 @Gostek z 15g z krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 6 Sierpnia 2022 Siema ziomki, ktoś się wypowie ile zostało im czasu? I Kiedy zacząć lać tylko wodę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 @Gostek Fajnie kwitnie, nim się obejrzysz będziesz miał Palonko, pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 6 Sierpnia 2022 @Szwagrom A jaki dajesz im czas do ścinki mordeczko w przybliżeniu? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) @Gostek A wiesz który mają dzień przynajmniej?, jeszcze trochę im zostało, ciężko mam powiedzieć bo nie wiem ile nawet mają dni i to byś musiał indywidualnie poobserwować mikroskopem z bliska trichomy, albo pokazać mi je. Na pewno jeszcze trochę bo nie są w pełni dojrzałe. Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 6 Sierpnia 2022 Kiełkowały jakoś 15 czerwca, pytam bo akurat urlop lecę pod koniec miesiąca i nie będzie mnie z 3 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 @Gostek I to są automaty tak ? I kiełkowały jakoś 15 czerwca więc pewnie 17 były w ziemi a 19-20 czerwca wyszły z ziemi z 30 dni trwał sam veg jeśli to auto. No to jeszcze sporo im zostało dni, ciężko mi powiedzieć ile dokładnie bądź cierpliwy, na razie to tam niema co ścinać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 7 Sierpnia 2022 @Szwagrom Taak, automaty. No posłucham Ciebie i czekam, w razie jak będę na urlopie ktoś będzie mógł je przyciąć, ale to jednak zaszczyt. teraz jeszcze z dwa tygodnie ma być bardzo słonecznie tak. A nie mam sprzętu mordeczko, żeby obczaić trichomy. Czy dobry aparat to chwyci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Gostek Powinieneś chwycić aparatem są takie aplikacje chyba jak mikroskop na tel może tym spróbuj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 7 Sierpnia 2022 A czy te liście naturalnie robią się już takie? Czy czegoś im brakuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Gostek Naturalnie odpadają, większość jest zielona więc niema się czym martwić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 7 Sierpnia 2022 @Szwagrom Dzięki wielkie byczku za każdą odpowiedź, sporo pomagasz mi 💪👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Gostek Niema sprawy mordeczko to ja cieszę się że mogłem ci pomóc. Pozdro ryju 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 11 Sierpnia 2022 Siema ziomki, tak to wyglada na dzień dzisiejszy. Lać jeszcze im nawóz? Czy sama woda i na przepłukanie woda z miodem? Ktoś się wypowie? Dwie potrzebują zdecydowanie więcej czasu jeszcze. Pozdro 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach