Gość Napisano 15 Lipca 2022 @Gostek gitara jest nie przejmuj się takimi pojedynczymi sztukami zjedzą trochę ganji i się zawiną same nie wyrobią fazy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 16 Lipca 2022 Siemano ziomki. Czy ona czasami nie zaczyna już kwitnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 16 Lipca 2022 @Gostek Tak powoli wchodzi w fazę kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 16 Lipca 2022 Jakie nawozy zacząć stosować najlepiej teraz? Ktoś podpowie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Lipca 2022 (edytowane) @Gostek canna terra flores Edytowane 16 Lipca 2022 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 18 Lipca 2022 Siema, 3 zaczynają kwitnąć, jedna cały czas leci w górę. Czekam na nawóz, myślicie 40 stopni to jednak nie za dużo dla nich? Pozdro 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Lipca 2022 @Gostek na outdoor dadzą sobie radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 19 Lipca 2022 Siema ziomki. liście w dolnych partiach zaczynaja robić się dziwne.Może to być spowodowane duża temperaturą? Czy czasami ich nie przelałem wodą? I czekać aż wyschną czy może je oderwać? Pozdro 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoSmokeNotDill 3 Napisano 19 Lipca 2022 Co prawda jestem.w trakcie 1 outdoru , ale mialem taka sytuacje w boxie u siebie 60×60x160. hps 150w. powod slaby wentylator i za goraco dziewczyny w boxie mialy , ale jestes na out wiec ... zgupialem troche szczerze mowiac. Kiedy je podlewasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) Zazwyczaj wieczorami, ale ostatnio u mnie 40 stopni kilka dni i zdarzy się podlać dwa razy bo strasznie sucho się robi. Edytowane 19 Lipca 2022 przez Gostek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoSmokeNotDill 3 Napisano 19 Lipca 2022 Moze byc jeszcze jedna sprawa jezeli masz je caly czas na podworku (tak jak na zdjeciach ) wszystko sie nagrzewa tzn beton itd .... moze maja kurcze za goraco ? Ja mam panny tez caly czas na sloncu ale miedzy gestymi krzakami , jak ide na spota rano lub po nocce bez kaloszy nie ma sensu wchodzic nogi do kolan mokre i ogolnie jak tam wchodze czuc wilgoc w powietrzu bo wszystko paruje i roznice temperatur ( jest chlodniej ). Jak w boxie mialem panny na takim etapie co Ty , gdy zgasla mi lampa troche je pryskalem woda. Tyle kolego odemnie;) Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) @Gostek nie odrywaj, one same naturalnie usychają i to normalne zjawisko Edytowane 19 Lipca 2022 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 19 Lipca 2022 Tak się prezentują poszczególne sztuki. Od tego tygodnia wjedzie nawóz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 22 Lipca 2022 Siema ziomki. Czy te topy będą puchnąć? Chwilowe ochłodzenie, ale maja nadejść upały. Pozdro I czy to czasami nie jest chłop? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Lipca 2022 Godzinę temu, Gostek napisał: Siema ziomki. Czy te topy będą puchnąć? Chwilowe ochłodzenie, ale maja nadejść upały. Pozdro no muszą Godzinę temu, Gostek napisał: I czy to czasami nie jest chłop? nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 27 Lipca 2022 (edytowane) Siema Ziomki. Na razie jest spokój, wszystko jakoś się kula. 3 wyglądają bardzo podobnie, jedna(myśle Jack), dopiero zaczyna kwitnąć. Pozdro ziomki Edytowane 27 Lipca 2022 przez Gostek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 27 Lipca 2022 I mam za miesiąc urlop. Myślicie że one dojdą do tego czasu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Lipca 2022 @Gostek Nie bardzo, trzeba będzie więcej czasu, bo to ogólnie wygląda, jak początkowa faza kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 27 Lipca 2022 Na oucie możesz śmiało doliczyć 3 tygodnie w stosunku do tego co podaje producent . Ja swoje bede scinał za jakieś 3 tygodnie , ale zostawię trzy sztuki , bo były opóźnione w stosunku do reszty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 27 Lipca 2022 11 minut temu, Zielone krainy napisał: @Zielone krainy Będę musiał jakoś to ułożyć czasowo, a co polecisz mordzia prócz nawozu? Mam jeszcze wpływ na zbicie i ilość topów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach