Gostek 5 Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) 3x Amnesia Haze 1x Jack Herer Ponad 3 tygodnie mają. Jak myślicie? Da coś z tego? Pogoda ma dopisywać, czekam na podpowiedzi pozdro 👊 Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gostek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Lipca 2022 @Gostek zależy kiedy zaczną kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 11 Lipca 2022 Pogoda na najbliższe dwa tygodnie ma być liga do 30 stopni. Wszystkie panienki. Jakaś rada na temat treningu? Co byłoby najlepsze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Lipca 2022 @Gostek LST+ FIM/TOPPING @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 11 Lipca 2022 @Tester A LST lecieć już? Czy dać im z tydzień jeszcze? I FIM na automatach sprawdza się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Lipca 2022 @Gostek Jak to automaty to rób samo LST, czyli trening niskiego stresu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 Automaty też bym trenował jak masz czas i swobodę zwłaszcza takimi treningami jak LST + ScroG wymiata. 🙂 Tylko trzeba mieć do tego rękę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 11 Lipca 2022 Będę próbował na dniach. Myśle czy na jednej nie spróbować FIM? Myślicie że ma to sens? Czy spowolnię tylko ją? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Gostek Ja ci powiem że osobiście nigdy w życiu bym takiego treningu na automatach nie zrobił, i nie zgodzę się z tymi którzy tak robią dla mnie to znaczące spowolnienie jej, zwłaszcza gdy ktoś to zrobi pózno roślina potem niema czasu by w pełni dojść do siebię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 11 Lipca 2022 Takie plamki na liściu. Brakuje jej czegoś? Czy to bardziej jakiś szkodnik? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Gostek A to nie jakiś robaczek? Nic jej nie jest nie przejmuj się takimi głupotami. Zdrowo sobie rośnię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 11 Lipca 2022 Na dwóch spróbowałem. Szczyt jeszcze dać do dołu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) @Gostek Na razie nie trzeba, dobre LST zostaw jak jest, niema co przesadzać z wyginaniem to ma tylko wywołać delikatny stres z czasem będziesz odchylać. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 12 Lipca 2022 Siema Ziomki. Zobaczyłem dzisiaj sporo plamek na liściach 2 roślinek. I są na kilku liściach. Co to może być? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @Gostek Zapewne jakieś szkodniki, zrób oprysk na owady. BioBiz LeafCoat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 14 Lipca 2022 Mały update: dziewczyny sobie rosną, szkodniki usunięte. Pogoda ma dojebać ciepłem także zobaczymy co z tego da. Pozdro ziomki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 14 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 12/07/2022 o 17:19, Gostek napisał: Siema Ziomki. Zobaczyłem dzisiaj sporo plamek na liściach 2 roślinek. I są na kilku liściach. Co to może być? Pozdro Mi to wygląda na soczewkę. Była jakaś kropla wody i słoneczko przypaliło, robiłeś jakiś oprysk lub przy podlewaniu przypadkiem nie zalałeś? Ewentualnie może zwróć uwagę, czy pod liściami lub na ziemi nie ma żadnych nieprzyjaciół, np. Wciorniastki, Skoczkowate. Edytowane 14 Lipca 2022 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gostek 5 Napisano 14 Lipca 2022 Próbował ktoś oprysk na szkodniki z czosnku? I czy się sprawdza? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Lipca 2022 @Gostek czasami się sprawdzało growerom ale nie ma 100% skuteczności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 15 Lipca 2022 (edytowane) @Gostek Tak jak napisał Tester. Ja walczyłem z wciorniastkami czy tam z przędziorkami, nie pamiętam dokładnie. To robiłem oprysk wodą z mydłem i tytoniem wieczorem co 2-3 dni przy podlewaniu, i tak przez ok 10 dni. Przyniosło rezultat. Taki oprysk może zadziałać, ale nie musi. Niemniej jest to najlepsza opcja na sam początek. Jak rzeczywiście masz szkodniki, a oprysk nie pomoże, to będzie trzeba zainwestować w jakąś chemię. Do tego dorzuć jeszcze takie plasterki żółte na robale, żeby się tam przyklejały. Dostaniesz w każdym ogrodniczym. Edytowane 15 Lipca 2022 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach