Lasir 642 Napisano 13 Września 2022 @opalonycham wg. mnie będzie więcej niż zakładasz ;) ile mają "wzrostu"? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 13 Września 2022 @Lasir Oby tak było 😄 zima idzie więc trzeba leczyć stany depresyjne, ale na styczen planuje acapulco gold i lsd od barneys farm. Wiesz co strasznie niskie sa, wszystko przez moj totalnie nieudany trening lst. Ak 55cm northern 82cm. Tyle błędów było popełnionych, ze serio jak bedzie te 90g+ to NIE WIERZE na prawdę 😄 podsumowanie błędów zrobię na koniec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2022 @opalonycham Pierwszej samo pk 2 ml i calmag 0,8 ml, drugiej alga bloom 4 ml i pk 2 ml oraz calmag 0,8. Wyjdzie więcej niż 90 g, pewnie coś koło 120 g z tych dwóch. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 13 Września 2022 (edytowane) @Zielone krainy samo pk i calmag do kalacha tak? Bo napisałeś odwrotnie i lekko zgłupiałem, a przecież ak ma nie dostawać więcej azotu więc chyba sobie sam odpowiedziałem, ale wole spytać edit. jak juz pytam, wygolić jeszcze te małe topki na dolach co nie urosly jak inne? Edytowane 13 Września 2022 przez opalonycham @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2022 @opalonycham Po zdjęciach patrz , pierwsza druga ze zdjęcia. Dwa pierwsze zdjęcia to ta sama roślina , a druga to ta pod nimi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 15 Września 2022 (edytowane) Northerna problemy sie pogłębiają, lać cannazyn? albo zapytam inaczej, co byś zrobil? Bo w sumie wole sie uczyć dobrych nawyków 😄 No i ak, wydaje mi sie, że szybciej dojdzie od norherna mimo ze wyszedł 7 dni później, dziś odbieram lupe x60 to sprawdzę co sie tam dzieje, chce raczej energetyczny haj czyli mleczne. A norherna bym potrzymał na brązowo mętne Dałbym teraz: Norhern - 2ml pk, 4ml alga, 1,3ml cannazyn na litr Ak popaleniec - 2ml pk, 4ml alga, 1,3ml cannazyn, 0.8ml calmag na litr no i daje im po litrze co 2 dni Jak uważasz inaczej chętnie zastosuję twoj przepis @Zielone krainy Edytowane 15 Września 2022 przez opalonycham @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Września 2022 @opalonycham Ta pierwsza roślina 5 ml alga bloom i 2 ml pk , calmag 0,8 ml zamiast cannazyn. Druga roślina 3 ml alga bloom i 2 ml pk i też calmag 0,8, cannzyn niepotrzeby na tym etapie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 19 Września 2022 (edytowane) @Zielone krainy podlewalem tak jak mówiłeś north 73 dzień od wyjścia z ziemii ak 65 dni od wyjścia z ziemii jak polecasz teraz ja nawozić? I jak długo? I jakie plany mieć na uwadze? Tzn. Kiedy sama woda, kiedy woda z miodem na lekkie polepszenie smaku? Jeszcze myśle czy nie wyciąć tych dolnych malutkich topkow np prawy dolny róg AK, ale poczekam i zrobie jak poradzisz @Zielone krainy Edytowane 19 Września 2022 przez opalonycham @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Września 2022 @opalonycham By myśleć o laniu wody to pod mikroskop trichomy musisz wiązać, bo nie ma, co zgadywać. Musisz zwiększyć dawki nawozów. Pierwsza 7 ml alga bloom i 2 ml pk i 0.8 calmag, druga 5 alga bloom i 2 ml pk plus 0,8 ml calmag, wszystko w stosunku do 1 litra wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 21 Września 2022 (edytowane) @Zielone krainy Polane jak radzisz, zdjęcia trichomow jutro pstrykne, northern jakby stał w miejscu i jest mocno fioletowy już, akacz puchnie mimo wyglądu. Powtarzać dawke aż do efektów? obciąć te dolne pyrdki? Raczej nie spuchna te najmniejsze, a zawsze to coś szczytom przyniesie northern light ak Edytowane 21 Września 2022 przez opalonycham @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Września 2022 @opalonycham Ta pierwsza widocznie ma taką genetykę, daj 7 ml alga bloom i 2 ml pk 13/14, calmag też daj 0,8 ml. Tej drugiej daj 4 ml alga bloom i 2 ml pk 13/14 i calmag 0,8 ml , to proporcje na 1 l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 23 Września 2022 @Zielone krainy dziś byłem w sklepie to kupiłem canna terra flores i boosta jakie dawki ich dac? Bo domyślam się ze reszta bez zmian fotki trichomow myśle zrobić dziś jak skończą ciemnię o ile znowu za bardzo się nie nastukam 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Września 2022 @opalonycham Pokaż zdjęcia roślin, jak mam mówić o obecnych dawkach, jaki konktrenie ten boost kupiłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 23 Września 2022 @Zielone krainy Boost kupiłem od canny mineralny, i teraz mam cały zestaw mineralny canny North Niesamowicie cieszy ten fiolet 😄 ak temp 26, wilgotność 35 noc - 22, wilgotność 40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 24 Września 2022 @Zielone krainy Nowe foto z teraz, wczoraj dostały tak jak mówiłeś wyżej plus 2ml boost do każdej i north 4ml terra flores, a ak 3ml terra flores North ak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Września 2022 @opalonycham One się już mocno wyjadają, dawaj pk 13/14 po 2,5 ml na 1 l i Canna terra flores daj 5 ml też pierwszej, a 3 ml tej drugiej , calmag do tego cały czas 0,8 ml każdej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 25 Września 2022 (edytowane) @Zielone krainy a boost? trichomy jak patrzyłem to ak - mleczne i duzo a north mało mlecznych, i trochę przezroczystych, ale ogolknie jest ich mało nie jestem w stanie zrobić zdjęcia z godzinę się bawiłem Edytowane 25 Września 2022 przez opalonycham @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Września 2022 @opalonycham To będziesz kosił w innym terminie , zrób sobie suszarkę z kartonowego pudełka, chyba, że Ak 47 potrzymasz na bursztyn, a North będziesz kosił na mleku. Jak chodzi o nawóz Canna Boost to tam jest dawkowanie od 2-4 ml na 1 l , na twoim etapie bym dawał około 3 ml. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opalonycham 63 Napisano 28 Września 2022 @Zielone krainy ak skosze na bursztynie jak mówisz. mam nadal tego boxa 40x40x120 wiec tam będzie suszone zauwazylem ze nadal mocno się wyjadają wiec dałem northowi podwójna dawkę terra flores wczoraj, reszta tak jak pisałeś North ak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Września 2022 @opalonycham Ok coraz bliżej kosa widzę, pewne jest, że coś zbierzesz , więc pierwszy sukces uprawny prawie za tobą. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach