Kruk 43 Napisano 13 Czerwca 2022 Witam będzie to moja pierwsza uprawa indor Box 0.36m2 Lampa ATS200W PRO LED doniczki 4x11l ziemia biobizz allmix nawozy kupiłem wszystkie z biobizz po 250ml Trening lst i toping Nasiona 4 x Kerosene Krash od dutch passio Dziś będe składał box i kiełkował nasiona za jakiś czas dodam zdjęcia jak to wszystko wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 23 Czerwca 2022 Czwarty dzień od wyjścia z ziemi zaczełem je dziś podlewać biobizz rooy juice Kiełkowałem 6 nasion 4 po jednym dniu mogłem juz wsadzić do ziemi a dwie pozostałe lezały na wacie jeszcze dwa dni jedno pekło a z drugiego nic nie wyszło Dziś piąta roślinka zaczeła wychodzić z ziemi , jeszcze nie wiem co zrobie z tą piątą rośliną ale tak długo jak będzie miejsce zostawie ją pod lampą Czy w takiej podłuznej donnice korzenie zajmą całą to powieszchnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Czerwca 2022 @Kruk jak to sezon jest to mogles na srodku dac pestke. Toping zrobic i ladnie wzdluz donicy rozciagnac na dwie strony ale widze.ze wybrales opcje ciagniecia jej po calosci 🙂 tez spoko 😉 Korzenie wszystko zajma 🙂 wode lej po calosci to foremka sie ladnie wypelni 🙂 Witamy na pokladzie indoor i zyczymy powodzonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 23 Czerwca 2022 Kolejny sciskacz 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 23 Czerwca 2022 @Kruk miałem takiej samej wielkości doniczkę tą podłużną i wyszedł potwór więc się nie bój będzie dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 23 Czerwca 2022 @Mr.Green Miałem nadziej ze ta 6 pestka wyjdzie z ziemi i finalnie miała być po drugiej stronie tej podłuznej donicy ale niestety się to nie udało 😩🙃 @Cali_Bastard dobrze rozłoze to po całym boxie i pózniej wywale słabsze szczyty i powinno być ok 😎 @MisterZielskoXD ile litrów miała ta doniczka ? Ja w moja wsadzilem 12 l ziemi Zastanawiam sie czy moze to włozyc jeszcze do tej podłuznej donicy , czy wystarczy tym roslinom 6 l miejsca jak podziele im doniczke ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Czerwca 2022 4 rosliny w 60cm namiociku. Ciasno będzie ale co kto lubi. powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 23 Czerwca 2022 @Kruk dawaj jedziesz, może się czegos nauczę i się okaże ze jednak żyłem w błędzie 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 23 Czerwca 2022 @Kruk to moja o dwa litry mniejsza a krzak to sezon był potem 1.8 metra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 26 Czerwca 2022 Dzień 7 Dwie rośliny są wolniejsze wyszły tez jeden dzień pózniej , zastanawiam się dlaczego lewa od góry ma taki kolor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 A gdzie ta ze srodkowej donicy ? 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 26 Czerwca 2022 @Mr.Green nie wyszły 🙄 kiełkuje teraz dwa automaty do tej donicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Czerwca 2022 @Kruk młode listki zawsze są jaśniejsze. Nie bój nic 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 Na zdjeciu wczesniej, widac ze wyszla z ziemi 😛 nie przypodobala Ci sie ? 😄 auto do sezonow chcesz dolozyc? 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 26 Czerwca 2022 @Mr.Green wyszła z ziemi i przez 3 dni wyglądała tak samo nawet liście się nie rozłozyły , stwierdziłem ze ją usune i wstawie dwa automaty i zostawie tą doniczke tam tak długo jak będzie miejsce , myśle ze za 3 albo 4 tygodnie trafią na balkon 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 28 Czerwca 2022 Pierwszy raz widzę nasiona o takiej nazwie, może być ciekawie. Będę tu zaglądać powodzenia ryju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 30 Czerwca 2022 Dzień 11 Podlewam je co drugie podlanie root juice i co drugi dzień oprysk z root juice,acti vera, alga a mic 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Kruk jak na 11 dzień całkiem spoko, oby tak dalej 😉 moc z tobą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 1 Lipca 2022 W dniu 23/06/2022 o 14:52, Cali_Bastard napisał: Kolejny sciskacz 😎 Czemu ściskacz? W dniu 23/06/2022 o 15:23, Cali_Bastard napisał: @Kruk dawaj jedziesz, może się czegos nauczę i się okaże ze jednak żyłem w błędzie 😎 Rozwiń tą wypowiedź.Gdzie robi błąd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lipca 2022 @Lasir tutaj chodzi o rozkmine typu lepiej mniej a wiecej niz wiecej a mniej 😄 Czyli rozchodzi sie o to ze na takiej powierzchni lepiej wsadzic 2 krzaki i niech rosna duze i maja duzo miejsca nizeli napakowac np. 5 krzakow i miec z nimi problemy. Przy czym plon moze byc ten sam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach