Gość Napisano 10 Lipca 2022 @Zycienamaxa No ładnie ci to idzie 🙂 Oby tak dalej! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 16 Lipca 2022 TO JUŻ JEST KONIEC FOTORELACJI😪 Zasilacz od wentylacji odmówił posłuszeństwa przez kilka dni mnie nie było a temp sięgały 50+ jebłem nimi i poszły do śmieci🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 16 Lipca 2022 Szkoda nie szło to źle. Jednak rzeczy z odzysku zawiodły... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 16 Lipca 2022 @PrzeMIX zasilacz i wentylatory były nowe akurat😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lipca 2022 (edytowane) Szkoda, no ale cóż mówi się trudno, może spróbujesz ponownie? Edytowane 17 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 17 Lipca 2022 @Szwagrom czas pokaże ale szczerze to nie chce mi sie😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lipca 2022 @Zycienamaxa Niema co się zniechęcać próbuj dalej aż się uda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach