Maniek123 53 Napisano 19 Września 2022 Dzięki panowie, w takim razie tydzień jeszcze trzymam a dalej zobaczymy jak będzie wyglądać 😉 martwi mnie tylko temp która spada do 12 °C jak lampa jest wyłączona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 19 Września 2022 piękna jesień 😁 trochę niska temp ale na tym etapie zmiana warunków już wiele nie da. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek123 53 Napisano 21 Września 2022 Yo yo Dziewczyny od tygodnia na samej wodzie, chyba ładnie dochodzą? niska temp im raczej nie szkodzi, niektóre topki się kładą po sobie delikatnie. 😁 Na Gorilla porobił się chyba delikatny foxtail ale jak dla mnie to efektownie wygląda i nie przeszkadza 😊 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Września 2022 @Maniek123 to nie foxtail. Taka struktura kwiatu, bardzo sympatycznie to wygląda. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 24 Września 2022 przede wszystkim zdrowo 👌 baardzo ładne kurduple uwarzyłeś będzie co palić 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek123 53 Napisano 24 Września 2022 Witam Dziewczyny 10 dzień o samej wodzie, mam wrażenie że topy zrobiły się twardsze i jakby bardziej suche 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Września 2022 Klasa 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek123 53 Napisano 26 Września 2022 Witam Nadszedł ten dzień i poszła kosa. Powiem Wam że inaczej sobie to wyobrażałem, że to przyjemne i relaksujące a to była walka 😅 . Na szczęście zacząłem od AK bo Gorilla zakleił nożyczki i końcówke paluchami odrywałem co większe listki 😉 Bardzo jestem ciekaw ile tego może być jak wyschnie 🤔 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Września 2022 Niby tylko 2 roślinki. A tyle czasu zajęły co 😅😅 Myśle ze po 120g będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Września 2022 Bardzo ladny widok. Gratulacje 😉 Teraz tylko palic 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek123 53 Napisano 26 Września 2022 @Brazil Munstero przeciągłem je 🤷 144 dni od wyjścia 😁, ja myślałem że może 50 @Mr.Green dzięki i jeszcze w miare wysuszyć a mam problemy z wilgotnością i temp 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek123 53 Napisano 29 Września 2022 (edytowane) Siemka Temacik się pomału suszy a wrzucam foto z tego co zebrałem z rękawiczek ^^ pachnie kozacko 😁 Z racji że lubie hash a mam trochę odpadu po trymie i popcornu mogę troche poświęcić mam pytanie. Czy lepiej to robić jak jest wysuszone czy może zamrozić później? Bo gdzieś czytałem że łatwiej się trichomy oddzielają? Będę wdzięczny za podpowiedzi Edytowane 29 Września 2022 przez Maniek123 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek123 53 Napisano 5 Października 2022 Witam Po 9 dniach suszenia łodygi chrupią więc oczyściłem i zapakowałem do słoików 😊 Na początku chciałem wszystkim podziękować za rady i uwagi, bo bardzo pomogliście w tym projekcie 👍👏👏 Z AK mam 63g a z Gorilla Glue 68g, około 10g jeszcze myślę zużyłem na haszyk i miłe wieczory 😉. Jestem bardzo zadowolony bo jak zaczynałem to myślałem może o połowie tego wyniku. Jeszcze raz dzięki z fartem 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Października 2022 @Maniek123 bardzo ładne narkołyki ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach