Przedzior 239 Napisano 20 Maja 2022 Zbieraj zbieraj, jak mówiłem wcześniej... Jest to moja pierwsza uprawa, a AN był że mną ju, wcześniej że względu na domowa dżungle 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 25 Maja 2022 Chyba wszystko idzie w dobrym kierunku 😛 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 25 Maja 2022 (edytowane) W dniu 15/05/2022 o 11:59, Mr.Green napisał: @Przedzior to znaczy zeby robic dobre LST zeby roslina sie bardzo nie wyciagala do gory. Maly krzak tez potrafi byc wydajny. Nizszy krzak latwiej rowno doswietlic cale sklepienie. Przy slabszej lampie i malej przenikliwosci swiatla to dolne partie nie dostans duzo fotonow. Patrz nizej. Rozne krzaki ale wysokosc podobna i jeden nie trenowany w ogole FatBanana auto a prawie 40 z niego bylo. Jezu, czekałem na takie zdjęcie z dopiskiem ile zebrane suchego było, teraz mogę sobie zwizualizować mniej więcej ile ściągnę ze swojej uprawy Edytowane 25 Maja 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Maja 2022 @Rzeźnik wiem, wcześniej poruszałem wątek lst. 3 tyg najważniejsze dla treningu byłem na wyjeździe. Niestety wiedziałem że to się tak skończy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 29 Maja 2022 W następnej uprawie może być tylko lepiej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 29 Maja 2022 @Eddie Plant te 80-90 z auto jest spokojnie do zgarnięcia bez żadnych większych problemów, z Hulk Berry Auto od RQS właśnie prawie po 100g spadło, a tez nie uznaje się za jakiegoś eksperta, dbać, świecić i czekać a rośliny same rosną. Zawsze tylko najgorzej z tym czekaniem bo już człowieka korci, żeby spróbować czy było warto te 3-4 miesiące uprawiać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Maja 2022 @Rzeźnik no właśnie oby tak było... Chociaż będę więcej w domu 🙂 @Bubble oby było jak mówisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Maja 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Maja 2022 Zdrowo wyglada. Daj jakas fote calosci 🙂 to zawsze na serducho dobrze dziala :)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 31 Maja 2022 @Mr.Green proszę uprzejmie... Dziś okazało się że mam za słabe szkło powiększające. XD 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Maja 2022 Lubie takie panoramy 🙂 dziala to na mnie elektryzujaco 😄 Ladnie to wyglada 🙂 teraz zeby dopuchlo i kosior 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Jak to wg was wygląda? Tak na żywo wydają się takie mleczne, brązowe czy też bursztynowe w niewielkim stopniu. Flush? Czy jeszcze czekać, aż nabiorą koloru? Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Przedzior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Czerwca 2022 @Przedzior podaj dni ich życia 🙂 W miarę mleczne już na zdjęciach są, lej samą wodę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 @Udyr ziarenka zostałoly zainstalowane w ziemi 10 marca. Poczatki miały dość trudne, bo tydzień czekałem na namiot 😄 Nie no ewidentnie są mleczne... Poza northen light... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Czerwca 2022 @Przedzior te dwie mleczne możesz zacząć na wodzie do końca trzymać, fakt ta ostatnia jeszcze trochę czasu potrzebuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 Ok, bo mam jeszcze Flawless Finish od advanced. To już czas na to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @Przedzior ta najwieksza to co to za rasa? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green heh to właśnie wieżowiec Northen Light... Tak wygląda z bliska. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 Ile ma cm? 100? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Czerwca 2022 Daj więcej fot northern light, sam mam 3 pestki auto i zastanawiam się nad sianiem 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach