Mr.Green 4,309 Napisano 28 Czerwca 2022 @Udyr dokladnie. Ja jak szukam cokolwiek do boxa to pierwsze lukam czy ma to usb wejscie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Czerwca 2022 @Mr.Green ja kocem jednak wykleilem te mikro 😄 jakos farba mnie irytowała. Teraz tylko filtr złożyć, może kogoś poproszę o wydrukowanie ze znajomych i będzie na wymiar 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Czerwca 2022 @Udyr spoko miec takie kontakty 🙂 zauwazylem ze jestes spokojny ale cos nie moze istniec jezeli nie chcesz tego do konca zaakceptowac 😛 tu zapachy tu kolor :] widac ze nie daja Ci spokoju te mysli 😆 oczywiscie nie mam zamiaru Cie obrazic 🙂 ogolnie pelen luz. Ja lubie "egzotycznych" ludzi 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Czerwca 2022 @Mr.Green "nie znasz historii tego swetra" 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Czerwca 2022 Wierze ze jest barwna 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Czerwca 2022 @Mr.Green biało-czarne 😄 żadnych kolorów mnie tu 😱 Jak coś to na czacie jest wygodniej pisać, tu się robi niepotrzebne posty 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 24/14/26 Tak dla zaznaczenia "problemu". Na przyszłość muszę pamiętać że 20-25cm od rośliny to zdecydowanie za mało przy q boardzie który kryje cały namiot. Dostają to samo a BD#3 żre jak świnia 🙂 będzie mieć własną dietę. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lipca 2022 Idą ladnie i puchna 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 Jeszcze śmiało 4 tygodnie przed nimi. Jak nie 5-6 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 @Udyr No no, faktycznie znasz się na rzeczy Udyrku, coś niesamowitego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 2 Lipca 2022 Udyr na propsie jak zawsze 😆😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 @Git No u niego zawsze jest wszystko git, to doświadczony Grower niema lipy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 Jeszcze sporo czasu przed nimi, teraz jest najłatwiej coś zepsuć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 @Udyr Niby tak, ale wątpię że akurat tobie coś pójdzie nie tak, domyślam się że masz wszystko pod kontrolą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 Okaże się, muszę im do pieca dowalić od jutra. I nie zapominajmy że to tylko 100w 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lipca 2022 No to ze dwie stowy zbierzesz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 W żadnym wypadku. Połowa rośliny od dołu jest wycięta z popcornu. Jest 16 głównych pałek i reg ma trochę śmieci na dole, bo zapach mi podpasował. Rzadko zakładam wynik, żeby uniknąć rozczarowań 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Lipca 2022 24/14/28 Szybki up. Trochę popłynąłem z rozrywką i chwilę pewnie tak będzie. Więc nie będę zaglądać tu pewnie przez jakiś tydzień 😄 Dostają: 3ml Activera 3ml Grow 3ml Bloom 1ml TopMax 1ml Calmag Puchną sobie powoli. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lipca 2022 Co znaczy poplynalem z rozrywka 😄 rozwin to stwierdzenie prosze Ciebie 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Lipca 2022 @Mr.Green Wytłumaczę to w ten sposób... Raz na rok przypominam sobie jak wyglądają wszystkie kolory tęczy we własnym umyśle 🙂 ✌️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach