Udyr 2,138 Napisano 2 Czerwca 2022 @Mr.Green mi wystarczy namiot 1,44m2 w ocieplonym i ogrzewanym garażu. Już nawet mam miejsce na to gotowe. Ale to w Polsce, jak kiedyś wrócę w rodzinne strony 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 2 Czerwca 2022 @Mr.Green zdecydowanie 😄 Też mi się marzy taki pokoik w piwnicy tylko dla siebie. Jakaś kanapa, konsola, telewizor, ewentualnie stół do bilarda i oczywiście jakiś plancik gdzieś w kącie. 😄 I w sumie do szczescia nic wiecej nie trzeba 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 2 Czerwca 2022 @zwiezak966 tak jak prawisz. Namiot 2x2 albo 2x3 albo 3x3 . Bilard sofa barek i internet. Mozna nie wychodzic na powierzchnie 😄 @Udyr dlugo juz za granica? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 2 Czerwca 2022 @Mr.Green Praktycznie dyszka, ale dom już czeka tylko do umeblowania od kilku lat w Polsce. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 2 Czerwca 2022 @Udyr o ile się nie mylę to w UK siedzisz? Byłem jakiś czas temu, sporo krócej od Ciebie, ale nie mój klimat, kasa fajna, ale jakoś nie chciało się tam siedzieć 😄 Do PL póki co nie ma co wracać, za głowę się złapiesz jak przyjdzie Ci iść do spożywczaka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 2 Czerwca 2022 @zwiezak966 byłem pół roku temu, widziałem jaki rozpier... jest z cenami. Fajna kasa, szczególnie jak się pracuje z domu i można palić w czasie za który płacą 😄 Jestem tu ze swoją kobietą, dzieciak w drodze to pewnie z 5-6 lat jeszcze posiedzę, niech się synol angielskiego nauczy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 2 Czerwca 2022 @Udyr ja praktycznie 15 lat za granica 😉 dzieciak tez urodzony poza Polska. Juz ustawia wszystkich w przedszkolu 😄 moje gratulacje z racji nadejscia potomka. Oby zdrowe bylo i szczesliwe 🙂 mialem plan wrocic do PL bo chcialbym zeby dzieciak szedl do polskiej szkoly itp. Ale to bylo jeszcze przed wojna.. patrzac na to co sie dzieje obecnie w Polsce to mi sie juz odechcialo chwilowo 😄 ogolnie to jest drozej niz na zachodzie 😄 a nie zapowiada sie lepiej poki co bo wszystko leci na ryj.. a wracac by sie juz chcialo 🙂 tak jak @zwiezak966 rowniez stwierdzam ze Anglia to nie moj klimat 🙂 chociaz na wyspach nie bylem ale bylem za to na Cyprze kilka lat i tam zdecydowanie klimat wypierdala z papci 🙂 ze wtedy czlowiek nie mial takich zainteresowan jak teraz:) walcze ze soba w srodku czy tam nie wrocic i zostac krolen outdoora 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 2 Czerwca 2022 @Mr.Green jedyne na co można narzekać tu to pogoda i sebików latających z nożami. Chociaż i tak mieszkam w spokojnym miasteczku z dala od zgiełku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 2 Czerwca 2022 @Udyr no tam w Anglii to musi byc mlyn pod wzgledem bandytyzmu 😄 zdecydowanie lepiej mieszkac na uboczu 🙂 spokoj to wazna sprawa 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rastabob Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) @konopny_janusz @konopny_janusz, NARAZIE UŻYWAM MIESZANKE VTAC 3000K I 6400K NA POWIETRZNIE 50X50 NIEBIESO RÓŻOWE LEDY JEST PODANE PEŁNE SPEKTURUM TYM LEPIEJ DODAM JESZCZE 3000K NIEBIESKI LED I RÓŻOWY RACZEJ WYSTARCZY TO PYTANIE ALE TAKIE ŻARÓWECZKI BY SIE PRZYDAŁY PODASZ NAZWY? W dniu 09/05/2022 o 14:17, konopny_janusz napisał: @Udyr ja mam tyle 😄 te 3 żarówki z cewkami kondensatorami na wierzchu są najsłabsze po 1500 lm każda natomiast pozostałe 3 są po 2k lm wzwyż W sumie z nich wszystkich jest ok 11-12k lumenów, na nich robiłem wega dla lsd @Udyr JAKICH ŻARÓWEK UŻYĆ NA WEG JEST JAKAŚ RÓŻNICA MIĘDZY VTAC A INNYMI ALE 6400K BY PASOWAŁY NA WEG DODAĆ JESZCZE 2700K 3000K I NIEBIESKIE LEDY , CZY SAME 6400K NIE ZAWODZĄ?? PODAĆ ŚWIATŁO LSD AUTO OD BAYREN FARM ORAZ TRIPLE OG ESTETYCZNY GROW POWODZENIA SPER Edytowane 2 Czerwca 2022 przez rastabob @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 2 Czerwca 2022 @rastabob jeśli masz dużo tych 6400k to one są najlepsze na weg, później wymienisz na 2700-3000k jak zakwitną. Lub mix 2700/6400 z przewagą tych pierwszych. Nie dokładaj żadnych burdelowych różów, bo mija się to z celem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Czerwca 2022 @rastabob wejdź do jakiegoś sklepu budowlanego, pełno takich żarówek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rastabob Napisano 2 Czerwca 2022 @konopny_janusz mogą być posiane 2 rośliny na w jednej donicy???? będą tak wygięte by sie zmieściły donica 11 litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 2 Czerwca 2022 @rastabob ta większą ja przygłuszy. Załóż proszę nowy post z pytaniami jeśli możesz 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) @Guest rastabob nie, przesadź do osobnej tą mniejszą póki możesz i póki korzenie się nie poplątały Edytowane 2 Czerwca 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 2 Czerwca 2022 @konopny_janusz ogolnie to da rade dwie w jednej. Nie ma to sensu co fakt ale obleci 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green nie do końca, co jak jedna będzie drugiej wyjadała pokarm, w jednej będzie brakować potasu a w drugiej azotu, do połowy ziemi wlejesz bio grow a do drugiej bloom? One są w innej fazie wzrostu, jedna rozwinęła już parę pięter a druga zaczyna, będzie musiał w tym samym momencie przełączyć, nie jest pewne że dotrwa do końca, po drodze mogą ale nie muszą pojawić się problemy z nawożeniem bo jedna będzie potrzebowała coś innego niż druga Edytowane 2 Czerwca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 2 Czerwca 2022 @konopny_janusz ja na pierwszy strzal w zyciu w jednej donicy mialem dwa automaty i daly rade. Jeden byl troche starszy. Nawet w relacji to bylo pierwszej. Koniec koncow te dwie wyszly lepiej niz nie jednemu jedna 😄 To co napisales to prawda. Zgadza sie, jednak i tak twierdze ze sie da 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Czerwca 2022 @Mr.Green nie zawsze się będzie dało, więc ja bym nie ryzykował, to zależy od wielu rzeczy, akurat u ciebie dały radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 3 Czerwca 2022 Przyszłe ukryte mikro na 1 planta w budowie 🙂 Mam fajny obwodzik do wentylacji na 5v(sic!) Łącznie 4 małe wentylatory jako mieszaki+ duży 14cm jako wyciąg z możliwością ustawienia prędkości w 6 stopniach. Zapewne stworzę z tego osobny temat w dziale DIY. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach