Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 Kiedyś się zajmę krzyżowkami odmian. Już mam nawet nazwy. Tikimo, Blood sausage i kurwa Papay xD @Udyr no ja już tylko pod siebie robię. I de facto też chodzi o wygląd. Xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant krzyżówka krzyżówką, a gdzie stabilizacja 😄 Nazwać coś możesz jak kilka pokoleń przerobisz z oryginałem wstecz, jak masz czas to pewnie że tak. Ale to żmudna praca. Ale nie jestem wystarczająco kompetentny w tej kwestii żeby to tłumaczyć. Wiem tyle co przeczytałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @Udyr wiem wiem, dużo się naczytalem o tym. Nie mówie, że teraz xd czekam mnie jeszcze 4-8 lat przymusowej przerwy.. xd ale MJ towarzyszy mi całe życie i nie wyobrażam sobie życia bez niej. Będę jednym z tych starych dziadków pod kofikiem w Amsta z zaklętymi powiekami xddd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Maja 2022 24/7/0 Tydzień prawie po przełączeniu i wypełniły każdy zakamarek małego bajzlu. Jeszcze włosa nie pokazują, pewnie potrzebują jeszcze kilka dni. Warunki i papu im odpowiadają, chociaż jedną ma jakby wstępny niedobór potasu. Lana tabela biobizz (zmniejszone grow)+ calmag 0,3ml/l ze względu na filtrowaną wodę. Nawilżacz wyjechał , rh utrzymuje się na stabilnym 55-60%. Do następnego 🙂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Maja 2022 Aż mnie łapy świerzbią żeby kilka liści usunąć, ale muszę poczekać -.-. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 30 Maja 2022 @Udyr Ojjj gęsto będziesz tu miał 😄 Ręka do roślin jest, musi być syto 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Maja 2022 @zwiezak966 jak wylecą wiatraki z dołu to będzie całkiem miło i przytulnie. Teraz jest busz. Trzeba 2 tyg poczekać , to tylko 16 szczytów 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Maja 2022 @Udyr uwielbiam te upchane połacie urodzaju 🙂 Panie ja pytanie mam takie techniczne. Mianowicie czy jak panna miala 6 pieter i ucialem ja przy najnizszym pietrze by zostaly dwa ramiona nowe do wzrostu to tą reszte ktora odcialem moge potraktowac jako klon? Przyjmie sie to? 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Maja 2022 @Mr.Green Jasne że tak, w sumie z każdej części która ma jakiekolwiek liście i stożek wzrostu da się klona zrobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Maja 2022 Dziekoweczka 🙂 ucieszyles mnie bo wstawilem to tak o do szklanki z woda na parapet i wydaje mi sie ze puszcza korzonka 😮 a widac ze zdrowy ten gellato 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Maja 2022 @Mr.Green poczytaj o klonowaniu. Niektórzy ucinają liście i przykrywają przezroczystym czymś klona żeby miał wilgotności ile się da. Pamiętaj że bez korzenia roślina przyjmuje wodę przez liście a nie badyl w wodzie 🙂 Dopiero jak pojawi się korzonek to pobiera dołem, ale trzymać w wodzie dalej musisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Maja 2022 @Udyr wiem wlasnie bo czytalem z grubsza aczkolwiek odziwo na tym parapwcie te cale 4 pietra i stozek nie przestaly jakby rosnac i bedac w tej szklance tym badylem tak jakby zyje dalej 😄 chyba ze mam juz takie jazdy ale chyba nie 😄 dalem go pod lampe dzisiaj i pryskam go , zobaczymy. Poki co to chyba mu glupio ze jest podzielony na dwie czesci i lezy obok siebie 😄 Dwa kikuty ruszyly juz w gore takze chyba bedzie jeszcze jeden zabieg na kazdym odroscie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Czerwca 2022 24/10/0 Reg chyba zasili kompostownik. Reszta ma już po ponad pół metra, kilka niedoświetlonych liści poszło z dołu dla przewiewu. Przy okazji wyjąłem wszystkie i sprzątałem podłogę bo był syf 🙂 wpadły 2x wentylator na dole doniczek, żeby powietrze się ruszało. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 2 Czerwca 2022 @Udyr Nie chcesz mu jeszcze dać szansy ? 😄 Jakieś tam oznaki są, ale można by poczekać chwilę zobaczyć co się z tego dalej rozwinie. Niezły ten twój grajdołek 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Czerwca 2022 @zwiezak966 jasne że poczekam. Ale mój limit szczęścia się skończył raczej. To już 5 nasiono z reg torby. 4 były damkami to i jeden facet musi się trafić. Będzie luźniej dla reszty 🙂 Pod lampą nie widać ale są zielone że aż strach. Raz w 1 tygodniu życia wodę tylko widziały, a tak cały czas żarcie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Czerwca 2022 @Udyr jajca nie mile widziane 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Czerwca 2022 @Mr.Green gdybym miał większy namiocik to tą po prawej z przodu bym popylił, bo dobra penera się robi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Czerwca 2022 @Udyr nie da rady malego namiociku gdzies na boku? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Czerwca 2022 @Mr.Green mam za duże zamieszanie z remontem w domu. Mam szafkę z wentylacją itp z MDF ale moja krzywo patrzy na to. Najwyżej w oknie postoi jak nie zreweguje to otworzy jajca, będę obserwować. Mam i namiot 60x60 ale i tak już są wysokie, jakbym 100w włożył do niej to nie wiem czy by wystarczyło światełka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Czerwca 2022 @Udyr chyba marzeniem kazdego z nas jest dom z piwnica i pokojem dla siebie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach