Mr.Green 4,309 Napisano 11 Lipca 2022 @Udyr one puchna szybciej niz Ty nadazasz foty wstawiac 😄 musze przewijac do tylu i dni liczyc 😄 Chyba z zielonym wode z jednej rury lejecie do tych plantow 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) @Mr.Green Raczej dni mam opisane zazwyczaj dokładnie, lubię mieć odniesienie. I jak w dobrym czasie dasz boosta z pk to fajnie puchną. Z dnia na dzień dosłownie. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Udyr Fajnie to wygląda. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Lipca 2022 @Udyr z tymi dniami to zarcik 🙂 kogo jak kogo ale Ciebie a nieporzadek bym nie smial oskarzac 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lipca 2022 24/14/42 Ostatnie podlanie żarciem. 4ml/l Activera/Grow/Bloom 1ml/l calmag 1,5ml/l pk13/14 Od następnego podlania sama woda, zaczynają pojawiać się mętne tricho. Do 2 tyg będzie cięte. 4 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Lipca 2022 To będzie zdrowe jaranie, galante😁 pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lipca 2022 Już paliłem popcorn z dołu. Oczy na drugą stronę wykręca 😄 ale to pk smakuje jak gunwo przy paleniu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 17 Lipca 2022 @Udyr kozaczek 🐵 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lipca 2022 @Udyr przeorganizacyjnie slicznie 🙂 z gory wyglada jak jeden plant 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lipca 2022 @Mr.Green ten reg jeszcze nabierze mięsa mam nadzieję. Największe topy ma aktualnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 17 Lipca 2022 Chcialbym zeby mi cos takiego wyroslo, props i zazdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 17 Lipca 2022 Starczy im papu co mają na dojście? Na jakieś przejedzone nie wyglądają ale chcesz mieć idealną czystość zgaduje. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lipca 2022 @PrzeMIX spróbuję coś w aparacie ustawić żeby bardziej realny kolor był, bo mają jeszcze co żreć ale ciężko to pokazać. Na miękko styknie im jedzenia. 2 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lipca 2022 Jak tam Demon 🙂 rozerwalo juz te topy od puchniecia? 😮 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Lipca 2022 @Mr.Green w niedzielę coś wrzucę bo dziś brzydkie są 😄 trochę im sucho było 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lipca 2022 Stresujesz je zeby sie oblepily zywica? Czy tak wyszlo akurat 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Lipca 2022 @Mr.Green po upałach przeoczyłem czas podlewania o jakieś pół dnia. Trochę liście oklapły ale już się podnoszą powoli. Nie wiem czy tydzień dłużej niż zamierzałem nie postoją, sporo mają w liściach jeszcze. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Lipca 2022 16 minut temu, Udyr napisał: @Mr.Green po upałach przeoczyłem czas podlewania o jakieś pół dnia. Trochę liście oklapły ale już się podnoszą powoli. Nie wiem czy tydzień dłużej niż zamierzałem nie postoją, sporo mają w liściach jeszcze. Ostatnio tez troche swoja zasuszylem i oklapala cala, potem wlalem 5l wody i wniebowzięta byla. Dobrze czasem je tak powkurwiac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Lipca 2022 @Git po przesuszeniu najlepiej dać jakiegoś biohumusu czy tak jak w moim przypadku Activera żeby bakterie nie padły szybko w ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Lipca 2022 1 godzinę temu, Udyr napisał: @Git po przesuszeniu najlepiej dać jakiegoś biohumusu czy tak jak w moim przypadku Activera żeby bakterie nie padły szybko w ziemi. Hehe ja sie nie bawie w takie rzeczy szczerze mowiac, wale wode caly czas od 3 do 5l na 18l donice, jak widze ze cos tam traci koloru to dodaje jedzonka i heja. Mam te pk1314 to tez uzyje pod koniec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach