Brazil Munster 709 Napisano 19 Maja 2022 Dzień 19 Dziewczyny odbiły już i lecą dalej. temp: 22/16 ec dzisiaj 1.7 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 19 Maja 2022 Świetnie to wygląda. Kiedy kolejne golenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Maja 2022 Przewiewnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Maja 2022 Już jest 19 Dzionek wiec jeżeli będzie coś golonkę to tylko i wyłącznie pojedyncze liscie. Już zbyt później będzie żeby ja dalej stresować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Maja 2022 Dzień 21 Cos tam powoli obrasta. Żywica z typków mega słodki zapasZek. Zobaczymy jak będzie za 2-3tyg. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Maja 2022 Ale grube przyladki. Beda bejsbole 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 24 Maja 2022 @Brazil Munster jaki masz metraż? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Maja 2022 @Rzeźnik metrzyk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) Kurczę moje 0,64 wydaje się strasznie małe przy tym metrzyku, ale warunków na razie nie mam na metr. Edytowane 24 Maja 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Maja 2022 No to jeszcze dolicz do swojego 1/2 twojej powierzchni wiec jest różnica dość spora. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 24 Maja 2022 może mi ktoś powiedzieć co to jest ta defoliacja i lolipoop.?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @LiitlebigWeed defoliacja to usuwanie zbędnych liści dla polepszenia dostępu światła do niższych partii. Lolipoping to usuwanie niepotrzebnych kwiatów + liści ( zazwyczaj około 1/3 rośliny od dołu). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 24 Maja 2022 @Brazil Munster U mnie dokładnie taka sama powierzchnia i ta sama lampa, ale rośliny ze 2-3 tyg. z tyłu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Maja 2022 Dzien 31 flo Dziewczynki jak na ta chwile maja się dobrze. Dostają już full dawkę blooma plus zacząłem podawać powoli PK. jak na ta chwile jestem bardzo zadowolony. Rosliny bardzo mocno szronia, nawet na tych dużych liściach jest mega dużo trichomow. 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) @Brazil Munster jak ładnie i równo Ci lecą, nawet bez siatki, bardzo mi się to podoba. Mam pytanie i zastanawiam się czy jesteś w stanie mi odpowiedzieć, powiedz mi, czy gdybym krzaki trenował mainliningiem to dadzą mi więcej plonu niż LST +FIM/cropping + SCROG? Masz w tym może doświadczenie, albo wiedzę teoretyczną? Edytowane 31 Maja 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) @Rzeźnik w miarę równo idą. Jedna ciut wyższa jest ale nie wadzi mi to. puchna ładnie już wiec teraz zacznie się już najlepsze. SCzerze bie odpowiem ci bo nie stosowałem takiego treningu. Ale interesowałem się co nie co i napewno trening jest w stanie dać dobry zbiór. Ale myśle ze dobry fim i LST jest w stanie dać podobny plon. Tak wogole to pierwszy raz dałem 6 roślin, poprzedni grow było 5 i dało mi o 90g więcej niż z 6 sztuk. Tera dałem 4 planty i myśle ze jest w zasięgu kolejny raz ze będzie więcej niż przy 5 sztukach. to Żr więcej szczytów jak widać nie oznacza ze będzie wiecie tematu. okaze się za kilka tygodni Edytowane 31 Maja 2022 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 31 Maja 2022 No, rozumiem o co kaman, może więcej światła dochodzi do topów jak nie są gęsto. Ja na następny grow też ograniczam ilość do 3 indic, skupię się bardziej na treningu i właściwej suplementacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Maja 2022 Więcej luzu dla rosliny wiec same plusy. Światła więcej i lepsze doświetlenie przez to napewno. trening robisz bez ciśnienia ze miejsca mało. Chociaż jaK sam widzisz 4 sTuki są a i tak powierzchnia praktycznie pełna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Czerwca 2022 @Rzeźnik ja wlasnie lece pierwszy raz z mainline trening. Pierwsze ciecie poszlo i dws kikuty cisna do gory 🙂 jak podrosna to albo jeszcze jedno ciecie na kazda lodyge albo siatka odrazu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green czekam na relację 😄@Brazil Munster no właśnie, ja myślę, że nawet 3 u mnie to będzie tłok, nie mogę się doczekać Twoich kolejnych zdjęć Edytowane 1 Czerwca 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach