LiitlebigWeed 132 Napisano 2 Sierpnia 2022 jaka powinna być wilgotność w boxie podczas suszenia?? mam działający wdmuchujący i mieszający i nawet włozyłem pochłaniacz wilgoci z supermarketu a i tak mam 51% a niechce żeby dostała sie wilgoć i pleśń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Sierpnia 2022 @LiitlebigWeed 18-23C 40-50% na początek, później jak schnie za szybko można ponad 50% trzymać . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) @LiitlebigWeed Początkowa faza 20 stopni C i 50 % , po 3-4 dniach 19-18 C i 60 % , ale mało kto jest w tych temperaturach stworzyć takie warunki. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 3 Sierpnia 2022 obecnie to mam 26stopni i 50% wilgotności. trudno zdobić niższe temperatury przy takiej pogodzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2022 @LiitlebigWeed Zajebiste topy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) @LiitlebigWeed ile cm miał ten PP XXL? Czekałem na jakieś spektakularne widoki.Ale tym razem xxl to chyba bardziej marketing niż realna cecha. Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez Lasir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 10 Sierpnia 2022 po nowym roku będę hodował sezonówki. wtedy to będzie xxl. automaty wychodzą dość niskie. w automatach przypis xxl to tylko marketing i puste słowa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 10 Sierpnia 2022 Polecam Power Plant od Dutch Passion 🙂@LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Lasir sadziles jeszcze jakies odmiany od Dutch passion? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Mr.Greennarazie nie ale kiedyś napewno to zrobię.PP jest pierwszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Lasir maja kilka ciekawych odmian 🙂 a jedna mi przypadla do gustu i wpisalem ja na liste 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Mr.Green rozumiem, że na "swoją" liste ją wpisałeś :) co to za odmiana?Ja wybrałem PP z kilku powodów... Mam jeszcze Mazara od DPassion.Ale to na przyszłość... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Lasir chyba kazdy ma tam jakas liste 😅 Sugar Bomb Punch Zaciekawila mnie jej zdolnosc do produkcji trichomow. Robi wrazenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Mr.Green te z końcówką "punch" chyba ogólnie niezłe są... Ja chcę genami w dół iść.Nie w górę :).W sensie poznać, nie odkryć :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach