Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Marca 2022 @Brazil Munster zdrowe okazy. Jak będziesz wyrywał co dwa liście to nie zdążysz zrobić porządku przed końcem, nowe będą się pojawiać 😁 a tak serio to (chyba) lepiej zrobić z dwa razy jakiś stres, niż narażać je na permanentnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Marca 2022 @grolsch3 sam nie wiem bo dygam się żeby nie było zaraz hermienia. małe na ta chwile one na 100% są słabo doświetlone na dole itd. @Dobry_Człowiek! @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Marca 2022 @Brazil Munster pamiętam, że pisałeś że używasz AN, poczaj jakie specyfiki w nich mają aminokwasy, albo hormony i zapodawaj przy stresie. Ja uważam, że do hermienia bardziej skłonna jest 'ułomna' genetyka i stres związany z warunkami (światło, temperatura) a nie wyrywanie liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Marca 2022 @Brazil Munster na tym etapie to lepiej juz nie ruszać. Ale jak juz musisz to usuń tylko to co zasłania topy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Marca 2022 Dzień 76 / 53 flo wilgotnosc: 45/60 temp: 25-26/ 17 Suple lecą już w full dawkach. dzis odpalam już światło na 100% czas mnie goni, a 3 panny zdecydowanie wolniej lecą biz dwie pozostałe. co prawda te dwie szybsze będą szybciej ale i są zdecydowanie cieńsze. mysle ze 2 panny poleca za 2 tyg pod kosę. Dziś już zapodam im overdrive 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Marca 2022 @Brazil Munster ładnie zielono i zdrowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Marca 2022 @onyx jedna w środku jest dość jasna, neinwidac tego na foto. Ale dziś dostała pełne dawki papu i powinno jej to pomoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Kwietnia 2022 Dzień 87/64 temp. 26/17 Rh 50/55 Kobitki dostają już flawless finish w dawce podanej na etykiecie. po niedzieli planuję ścinkę. na ta chwile jest około 20-30% bursztynu wiec myśle ze wystarczy już im tego dobrego. jedna roślina ma dalej mega dużo nowych bialych włosów ale na topach już bursztyn pojawił się. 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Kwietnia 2022 @Brazil Munster g/w będzie śmiało. A może i ciut więcej 🙂 Fajna ta zdrowizna, najbardziej w oko mi wpadła ta po prawej z tyłu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Kwietnia 2022 Ona najszybciej ruszyła i najszybciej dojrzała. Później ta w lewym górnym rogu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 9 Kwietnia 2022 Tak samo jak @Udyr ta po prawej mi wpadla w oko, aczkolwiek wszystkie sa kozaczek 😄 udaudanych zbiorow, sporo tego bedzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Kwietnia 2022 @Udyr bardzo możliwe ze ona zaczęła już isc w kierunku degradacji i zapylenia się. Nic nie znalazłem bananów itd. Łeb dziś urwany. musle ze może być ciekawy temat. W chuj słodki owocowy zapach póki co. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Kwietnia 2022 @Brazil Munster lux grubasek ! 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 16 Kwietnia 2022 Mniamczyk 😁👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Kwietnia 2022 Lada dzień leci w słoiki. Susza się głowami do dołu 😋 Słodki owocowy zapach jest taki ze miazga. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam ponownie, czas podsumować grow. wyszlo 390g plus myśle około 20g popcornu i śmieci z których będę robił masło. Narazie brak czasu wiec temat leży w zamrażarce. poki co curing trwa. Zapach jest ok ale lekko przedobrzylem podczas suszenia, muszę lekko zwiększyć wilgotność i powinno być już miodek. srednia wychodzi 80g z planta i około 1.3-1.4g/W warzac ogólnie zdziwiłem się bardzo pozytywnie wynikiem . temacik mógł by być bardziej zbity ale jest jak jest . @Testerprosze o przeniesienie tematu do zakończonych Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Brazil Munster 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach