Sensei 43 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Barney's No może dlatego , że bio to tak długo się przyswaja. Dałem im więcej. @Eddie Plant A może i tak jak mówisz ale dzieje się to mocno przy topach jakby usychała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Barney's Canna Terra Vega&Flores, Rhizotonic, Cannazym i PK 13/14. I finito xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Sensei jakie masz tam warunki @Eddie Plant ja bym dodał do zestawu boost i calmag 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Sensei no właśnie dlatego że przy topach to wydaje mi się że zasysa życie z najbliższych liści względem kwiatów xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Barney's 24-25 stopni i ok 40-50 % wilgotności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Barney's cal maga miałem od biobizza akurat a boost to już urozmaicenie i tak dobrego setu xd @Barney's Teraz mam to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Sensei daj jeść a przestanie się pogarszać@Eddie Plant też dobre nawozy ja już się nauczyłem na jednym i nie kombinuje I ja uprawiam w kokosie z keramzytem pod auto nawadnianiem piękna sprawa Trochę krótki weg i zaniedbałem trochę lst 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Kwietnia 2022 To mi wygląda troszkę podejrzanie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Barney's wiem, że robisz w koko xd znasz mnie pod innym nickiem z tego forum. Teraz przygotowuje się do jednego criticala w dwc z nawozami canny xd ale jeśli już to bez fr. Mogę Ci na pw podsyłać loga @Udyr rozwiń myśl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Eddie Plant powiem ci że ja bym chciał spróbować w systemie atami wilma w samym keramzycie ale narazie krucho z kasą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Kwietnia 2022 Może zdjęcie niewyraźne ale troszkę jak szara gnida wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Udyr mi się wydaje że to włoski ale może wysłać lepsze zdj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) @Udyr No właśnie takie obumieranie mnie martwi. Chciałem lać samą wodę i ściąć po świętach a teraz muszę naprawić gelato. A jeżeli chodzi o pleśń to sprawdziłem gdzie wysłałeś zdjęcie po prostu dużo mleka tam jest 😄 Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Sensei @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Barney's od chwili gdy poznałem tematyke hydroponiki to taka wilma też mi się marzy xd ale tak jak mówisz.. $$$$ :< 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Sensei daj im jeszcze z 5 dni i tnij już i tak za dużo to nie zmieni już za dużo sknocone jest następny razem się poprawisz i będzie git dobrze grow to dopiero znaczniej ogarniać przy 4-5 uprawie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Barney's No po pierwszym razie już będę wiedział co poprawić także kolejna będzie lepsza ale no tak jak mówisz po którymś razie będzie to szło płynniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Sensei zacznij od zmiany nawozów jak coś to pisz to ci pomogę ogarnąć setup 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Kwietnia 2022 Masz donice 9L a ty dajesz 2 L rudy na 4 sztuki ? To tylko z wierzchu na dobra sprawę zwilzasz ja. Lej minimalnie po 1.5L wody na głowę. Np 3x 0’5 L w odstępie po kilka minut 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Brazil Munster Mówisz? To może dlatego tak się zestresowały bo miały za mało wody. Teraz jak im dałem 2l na 4 to jeden dzień i musiałem lać. Półtora dnia bez podlania i więdły z dołu. To może być to. A ja myślałem , że za dużo im leje 😄 Teraz i tak będę robił ścinkę po świętach tylko gelato podratuje. Ale jak tak mówisz to jutro przed świątecznym wyjazdem dam im po 1l na głowę. Chyba dam już im czystą wodę na przepłukanie. Choć one chyba cały czas były głodne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Kwietnia 2022 Ale jak chcesz kosić po świętach to warto dać już sama Wodę. Litr to leciutko. powinieneś obficie podlewać żeby podlewać je co 2-3dni a nie codziennie. Ja na 14 L donice daje 2.5L co 3 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach