Tester 1,407 Napisano 22 Maja 2022 @lysy to naturalny proces, a przesadzać już możesz, zadałeś już to pytanie w swojej fotorelce 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 24 Maja 2022 Można wymieszać i podawać razem 2 tyg krzaczka na wegu, plagron terra grow + advanced nutriends ph perfekt micro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Maja 2022 @Franek123 można ale nie przedawkuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 26 Maja 2022 (edytowane) Dzisiaj chce wysadzić krzaczki, trzymałem je na wegu pod lampa 2 tyg +/- ale wydawaja mi się takie delikatne jeszcze. Mam do wyboru albo trzymać je kolejne 2 tyg pod lampa lub wysadzac teraz. Sprawdzałem pogodę u siebie ma padać 2 dni. Może dobrze będzie je wysadzić i przykryć ucieta w połowie butelka i zrobić dziurki po bokach i zostawić tak na 2 tyg? Aaa i jeszcze jedno jak wysadze swierzo krzaki na spota to podsypac od razu dolomitem wokoło czy dopiero później? Ziemia podloze kwiatowe 50l wymieszane z obornikiem granulowanym i perlitem A pacjenci to LSD od Barneys Farm. Edytowane 26 Maja 2022 przez Franek123 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Maja 2022 Godzinę temu, Franek123 napisał: Aaa i jeszcze jedno jak wysadze swierzo krzaki na spota to podsypac od razu dolomitem wokoło czy dopiero później? możesz od razu jak są małe krzaki i masz możliwość to potrzymaj aż podrosną lekko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 26 Maja 2022 (edytowane) @Tester @mirecki tak to wygląda na ten moment. Edytowane 26 Maja 2022 przez Franek123 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metafor90909 0 Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) mam kilka pytań: 1czy da się hodować regularne odmiany konopii w polskim klimacie? 2 jeżeli tak, to czy Marula Fruit z RQS da radę na outdor? 3 czy feminizowane z RQS na outdor da radę? : 3.1 Skunk XL 3.2 Royal AK 3.3 Bubblegum XL Edytowane 28 Maja 2022 przez metafor90909 literówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 28 Maja 2022 Jest szansa jeszcze wysadzić sezon teraz czy już za późno? odmiana gorilla glue? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Maja 2022 2 godziny temu, metafor90909 napisał: 1czy da się hodować regularne odmiany konopii w polskim klimacie? regularne to męskie i żeńskie, da się 2 godziny temu, metafor90909 napisał: 2 jeżeli tak, to czy Marula Fruit z RQS da radę na outdor? niby na początku października gotowa do zbiorów więc może być różnie 2 godziny temu, metafor90909 napisał: 3 czy feminizowane z RQS na outdor da radę? : 3.1 Skunk XL 3.2 Royal AK 3.3 Bubblegum XL w przypadku fotoperiodów nic nie jest do końca pewne, pewne to są automaty ale plon mniejszy @Franek123 jeszcze maj więc sezon długi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 31 Maja 2022 Cześć wypowiem się co do wyciągniętego planta. Moje dwa był w gorszym stanie i raz spadła "półka" na której stały, łodygi uszkodzone, myślałam że nic już z nich nie będzie. Drugi raz przesadziłam, długość łodygi była taka ze musiałam wsadzić je zakręcając od dołu do góry w doniczce, nie ugniatalam ziemi żeby bardziej nie uszkodzić. Kilka dni trzymałam w domu i chyba za bardzo nimi się przejmowałam i doglądałam (jestem kwiatomaniaczka 🙈) stwierdziłam że muszę o nich chociaż trochę zapomnieć wiec wyniosłam je na dwór w szklarence. Odżyły 🙂 mają się dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 1 Czerwca 2022 Ile wody lejecie do roślinek takich tygodniowych? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) @Franek123 zależy jak są przesadzone już do docelowych donic to z pół litra Edytowane 1 Czerwca 2022 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 4 Czerwca 2022 Siemka, ważne pytanie, mam kilka roślin na wegu pod lampa 18/6 I akurat wyszło że wczoraj zrobiłem topping A dzisiaj nie będzie mnie w domu I nie będę mógł wyłączyć lampy. Koniec dnia wypada mi na 24. Co zrobić w tym wypadku? Trzymać światło, do niedzieli godz. 24 czy zrobić przerwę jak wrócę jutro koło południa? Ehhh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Czerwca 2022 @Franek123 Słyszałeś o czymś takim, jak programator czasowy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 4 Czerwca 2022 @Zielone krainy Słyszałeś, jednak nie takie było pytanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eho420 0 Napisano 10 Czerwca 2022 W dniu 04/06/2022 o 22:58, Franek123 napisał: @Zielone krainy Słyszałeś, jednak nie takie było pytanie. rób to jak pan Bóg przykazał i kup timera bo przez takie manewry to ci zamiast ładnych kwiatków wyskoczą jajca i tyle będzie z fajnej rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 12 Czerwca 2022 Czołem forum. Jakie obawy? Są 2 tyg na spocie ziemia z obornikiem wymieszana myślałem że azotu będzie po dostatkiem ale to chyba jego brak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 13 Czerwca 2022 @Franek123 te liście usychają i to normalne jeszcze nie jeden liść na niej uschnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kodein 1 Napisano 27 Czerwca 2022 Auto Lowryder (Black diamond seeds) Miał ktoś na out? Jest ktoś kto mógłby mi powiedzieć coś więcej na temat tej odmiany od tego producenta? Miłego wieczorku✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 27 Czerwca 2022 To ja ci powiem tak miałem kiedyś lowryder Auto od Black Diamonds Seeds w pc boxie ale to dawno, i to bardzo przyjemny w prowadzeniu automat, który nie potrzebuje zbyt dużo miejsca, świetnie na pewno sprawdzi się na nim trening SOG bo lubi rosnąć nisko bynajmniej mój urósł bardzo niski, ale się za to rozrasta na boki moim zdaniem osiąga on niewielkie rozmiary, a przy tym jest gotowy w krótkim czasie. A na out też sprawdzi się dobrze spróbuj a się przekonasz, powodzenia ryju 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach