onyx 881 Napisano 6 Maja 2021 @Szym @Tadziqq pomidory I papryka potrafią wypuszczać korzenie z łodyg dlatego przy przesadzaniu zakopuje się je głębiej by było więcej korzenia przez co roślina jest mocniejsza i większa itd a to czy marihuana potrafi takie coś to tego nie wiem więc się nie wypowiem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 6 Maja 2021 @Szym W dniu 04/05/2021 o 20:24, Szym napisał: @Tadziqq możesz brać To co wysłałem, sadzenie roślinek *w bok* @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 6 Maja 2021 W dniu 04/05/2021 o 06:36, Szym napisał: lepiej pod koniec maja albo początek czerwca kiełkować automaty niestety czas mi na to nie pozwala 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja 2021 Ktoś już wysadził panny na out? Czy za wcześnie? Sprawdziłem to niby temperatura poniżej 5 stopni ma nie spaść TEORETYCZNIE, ale wachać się w nocy 6-7. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 13 Maja 2021 @mleczyk lepiej potrzymać jeszcze tydzień dla pewności roślinki później jak będa na słońcu wynagrodzą cierpliwość 5l perlitu starczy na 25l ziemi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 13 Maja 2021 @Tadziqq pewnie starczy, ja daje więcej, roślinki go lubią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja 2021 @Tadziqq oby coś przyświeciło bo zapowiada się pochmurno najbliższe ponad 2 tygodnie, a roślinki smutne 😞 oby pogodynka się myliła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 13 Maja 2021 @mleczyk ja się modlę o pogodę bo z osobistych względów będę musiał kiełki puszczac w ziemię bezpośrednio na spocie, mimo wszystko jestem dobrej myśli przynajmniej nie będę stresował roślinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Maja 2021 @mleczyk znając życie to już dużo osób nasadziło i potem płacz że pogoda lipna.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roter 0 Napisano 19 Maja 2021 W dniu 13/05/2021 o 14:51, mleczyk napisał: Ktoś już wysadził panny na out? Czy za wcześnie? Sprawdziłem to niby temperatura poniżej 5 stopni ma nie spaść TEORETYCZNIE, ale wachać się w nocy 6-7. To jaka min temp w nocy mogli byc zeby nie przestaly rosnac? bez przymrozku do 5 stopni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, Roter napisał: To jaka min temp w nocy mogli byc zeby nie przestaly rosnac? bez przymrozku do 5 stopni? jak się nauczysz pisać to wtedy pytaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roter 0 Napisano 19 Maja 2021 Godzinę temu, Andi napisał: jak się nauczysz pisać to wtedy pytaj Jest na pol Polakiem - mysle ze na moim miejscu pisal bys gorzej. A pisac nie uczysz mnie, bo mam na swoim koncie powiesc i kilka opowiaadan w innym jezyki - troche kultury wioskowy znawco. Prosze kogo innego o odpowiedz - a jak nie to nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Maja 2021 @Roter Najlepiej, żeby nie spadało poniżej zera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 19 Maja 2021 @fxxx1337 zależy dla jak bardzo rozwiniętej rosliny, dla młodej sadzonki poniżej tygodnia 3-4 stopnie na plusie może ja zabić, im roślina starsza tym ma większe szanse na przetrwanie, najlepiej żeby temperatura nie spadała poniżej 5 stopni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Maja 2021 @Majki ja tam mogę na swoim przykładzie powiedzieć. Posadziłem 15 dniowe roślinki na spota rok temu i spadało czasami na minus i nic sie im nie stało 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 19 Maja 2021 @fxxx1337 To kiedy ty je sadziłeś? W lutym?😜czy mówisz o zimnej zośce? Mi i ziomkowi zimna Zośka zabrała ze sobą 3 sadzonki a wcale nie spadło poniżej 0 ale to wystarczyło żeby nam zabrać około tygodniowe sadzonki. Dlatego teraz wole potrzymać dłużej w domu, przeczekać zimne noce i spac spokojnie wiedząc ze nie zastane na spocie martwych roślinek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Maja 2021 @Majki 14 maja były na spocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja 2021 W dniu 19/05/2021 o 08:28, Roter napisał: To jaka min temp w nocy mogli byc zeby nie przestaly rosnac? bez przymrozku do 5 stopni? No tak mi się kojarzy że poniżej 5 stopni napewno będzie zahamowany wzorst ale z tymi prognozami pogody różnie bywa, więc jak podają że będzie 5 to może być i nawet poniżej 0. Jest ryzyko że nawet nam zmarźnie. Ja czekam do pierwszych dni czerwca bo mają przyjść cieplejsze noce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nagato 3 Napisano 7 Lipca 2021 Hej co może powodować takie plamki na lisciach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Lipca 2021 @nagato jakiś pasożyt może 54 minuty temu, Growmix napisał: Bzdury piszesz gosciu nie poszło ci i wyładowujesz frustracje ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach