Szym 866 Napisano 16 Lutego 2021 @Tadziqq jak chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 16 Lutego 2021 @Szym @Szym @Szym a minimalnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) Tak, ja trzymałem 14 dni i wysadzałem 17 maja na spota Edytowane 16 Lutego 2021 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 16 Lutego 2021 @fxxx1337 @Szym przykrył bym kubeczkami żeby miały ciepłej i porobił w nich dziurki żeby powietrze cyrkulowalo, ślimaki wtedy nie będę miały jak tego wypierdolić pozostaje nadzieją że nic od spodu nie zaatakuje, chociaż wątpię jak dam tam gotowa ziemię np Terra mix od plargonu to powinny dać radę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Lutego 2021 2 godziny temu, Tadziqq napisał: jak dam tam gotowa ziemię np Terra mix od plargonu to powinny dać radę? jak są małe to są narażone na zeżarcie, lepiej je wysadzić jak będą miały większe listki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 17 Lutego 2021 @Szym a na spocie trzymać w mniejszej doniczce? @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lutego 2021 @Tadziqq jak w mniejszej doniczce? na początku można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Lutego 2021 po co chcesz trzymać w doniczce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 17 Lutego 2021 1 godzinę temu, fxxx1337 napisał: Na początku żeby ich nic nie zżarło na out od spodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Lutego 2021 no to możesz tak zrobić, ale i tak jest duże ryzyko kiełkowania na spocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 17 Lutego 2021 @fxxx1337 czyli zbyt mała szansa że się uda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Lutego 2021 szansa zawsze jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 9 Marca 2021 Ile średnio jestem wstanie wyciągać suchego palenia z półautomata? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Marca 2021 @Tadziqq jak nie znasz się na uprawie to nic albo z 10g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 9 Marca 2021 2 godziny temu, Szym napisał: @Tadziqq jak nie znasz się na uprawie to nic albo z 10g A jak zadbam o roślinkę jak trzeba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Marca 2021 @Tadziqq ja mialem prawie 100 z jednego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opium 7 Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) 5 godzin temu, Tadziqq napisał: Ile średnio jestem wstanie wyciągać suchego palenia z półautomata? jak się przyłożysz to na przykładzie greeen poison f1 fast version możesz liczyć nawet na 300g, bez większego wkładu udało się osiągnąć w moim przypadku 200g, więc przyjmijmy to za średnią, dokładniejszy opis odmiany jest tutaj Edytowane 9 Marca 2021 przez opium @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 13 Marca 2021 pytanie o odmiany sklepy breederow top na outdoor sprawdzone szukam odmian ale troche mam dylemat w doborze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Marca 2021 @Charyx nie ma pewnych bo nie wiadomo co za gen się może trafić, dutch passion swego czasu miał dobre odmiany passion#1, durban posion, easy sativa producent female seeds odmiana maroc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 13 Marca 2021 @Szym quick kush dinafem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach