Growmix 103 Napisano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) 53 minuty temu, GreenKush napisał: @Growmix ona jeszcze urośnie na flo poczekaj. Mam ta sama odmianę z rqs tylko moje mają ok 50dni I puściłem je wolno za dużo tego żeby Ok dzięki wczoraj zostla podlana ostatni raz na vega przechodzę teraz na nawożenie na flo mam odżywki od canny terra flores npk 13-14 I boost czy jak wymieszam te trzy odżywki nic krzaczkowi się nie stanie pokażesz foto jak się prezentuje 50tego dnia życia? Pozdro 10 minut temu, Growmix napisał: Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez Growmix 2× @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Sierpnia 2020 @Growmix 2 godziny temu, Growmix napisał: Ok dzięki wczoraj zostla podlana ostatni raz na vega przechodzę teraz na nawożenie na flo mam odżywki od canny terra flores npk 13-14 I boost czy jak wymieszam te trzy odżywki nic krzaczkowi się nie stanie pokażesz foto jak się prezentuje 50tego dnia życia? Pozdro nic się nie stanie jeśli nie przedobrzysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achimski 0 Napisano 25 Września 2020 Mam 2 no name od znajomego. Myślicie, że zdąży dojść? W UK są już zimne poranki (temp spada juz do ok 5°C). Rosną tak już od maja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2020 @Achimski zrób wyrazniejsze foty. Na chwilę obecną to ta panna po lewej na większe szanse na dojście bo już wysysa składniki odżywcze z liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2020 pokaż zdj topów to ci powiemy ile mniej więcej do ścinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achimski 0 Napisano 25 Września 2020 12 godzin temu, mirecki napisał: @Achimski zrób wyrazniejsze foty. Na chwilę obecną to ta panna po lewej na większe szanse na dojście bo już wysysa składniki odżywcze z liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achimski 0 Napisano 25 Września 2020 49 minut temu, Achimski napisał: Zastanawiam się czy obciąć wszystkie duże zbędne liście, żeby więcej wody i światła doszło w kwiaty? Na dniach dopiero będę oklejać ściany folią do odbijania światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2020 @Achimski one są w połowie flo po mojemu, one jeszcze muszą masy nabrać. Dajesz nawozy? Daj im pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achimski 0 Napisano 25 Września 2020 @mirecki od czasu jak je dostałem w maju to dopiero ok 2tyg temu zacząłem dodawać H2O2 (liquid oxygen) 1ml/litr. Jaki czas światła im ustawić, bo skoro równonoc jesienna już za nami to wprowadziłem cykl 12/12h @mirecki i co to jest pk? Możesz pokazać zdjęcie żebym mógł poszukać w sklepie albo na Ebay? Nadają się jakieś inne nawozy? Mam coś do storczyków, palm i kaktusów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Września 2020 @Achimski pk 13-14, ja lecę na nawozach z canny i hesi. A ten nawóz jakie ma NPK? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achimski 0 Napisano 26 Września 2020 @mirecki mam jakiś nawóz zastosowania ogólnego (średnica ok1,5mm pomarańczowe kuleczki) bez składu na etykiecie oraz do kaktusów jakiś Lorbex. Mogę tego Lorbex'u użyć w ilości jak na opakowaniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Września 2020 Mało potasu i fosforu (P i K) dorzuć pk bo nawet na 3 blanty tematu nie będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 16 Stycznia 2021 Kiedy sadzić półautomaty na out? Co oprócz nawozów i perlitu potrzebuje do uprawy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 14 Lutego 2021 Można dawać 2 nawozy na raz czy lepiej nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Lutego 2021 W dniu 16/01/2021 o 15:21, Tadziqq napisał: Kiedy sadzić półautomaty na out? Początek czerwca bym celował W dniu 16/01/2021 o 15:21, Tadziqq napisał: Co oprócz nawozów i perlitu potrzebuje do uprawy? dobrej miejscówki 42 minuty temu, Tadziqq napisał: Można dawać 2 nawozy na raz czy lepiej nie? można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 16 Lutego 2021 W dniu 14/02/2021 o 23:17, Tester napisał: A co sądzicie o kiełkowaniu na spocie jeżeli nie mam możliwości zrobić tego w domu, ma szansę się to udać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Lutego 2021 35 minut temu, Tadziqq napisał: A co sądzicie o kiełkowaniu na spocie jeżeli nie mam możliwości zrobić tego w domu, ma szansę się to udać? ma szanse ale zmniejsza się szansa na przeżycie roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 16 Lutego 2021 @Szym a tak procentowo jak to wygląda, ryzykować na spocie czy na przypale w domu W dniu 14/02/2021 o 23:17, Tester napisał: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lutego 2021 na spocie nie masz kontroli nad warunkami, może padać deszcz i ci zmyje nasiono albo jak wyjdzie od razu ci coś to wpierdoli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 16 Lutego 2021 A jak długo bym musiał takiego kiełka trzymać na chacie 2 tyg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach