Tester 1,407 Napisano 28 Stycznia 2019 W tym temacie możesz zadawać pytania dotyczące uprawy outdoor czyli pod gołym niebem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 3 Kwietnia 2020 Jakie odstępy utrzymać między roślinami? jutro bedę kopać dołki pod foliak więc chcę ich upchać jak najwięcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Kwietnia 2020 @Fishu64 jak pełnosezonowe odmianki to z pół metra przynajmniej automaty jakieś 30 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 3 Kwietnia 2020 @Andi Mam tzw. Fast version więc myślę że tak samo jak sezonówki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Kwietnia 2020 @Fishu64 foliak dobra sprawa rosną dobrze krzaki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Maja 2020 Witam mam pytanko czy wszystko z nimi ok liscie delikatnie jasnieja w czym moze byc problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Maja 2020 @Tomaszszym tabela deficytów ale patrząc na roślinę jest ona bardzo młoda, ile ma? 7-10 dni? Jaką wodą podlewasz, jakie pH, gleba jaka jest? Poza tym wydaje się być wyciągnięta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Maja 2020 @Tomaszszym na razie wydaje się ok, jedynie trochę wyciągnięta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Maja 2020 Witam Rosliy 2tydzien Woda z kranu ziemia 5ph dostep do slonca narazie 6-7godzin ostatni bylo pochmurno temp w nocy 7-9stopni stoja w prowizorycznym foliaku Pierwszy tydzien staly na parapecie takze nie mialy za duzo slonca. Mogly troche zmarznac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Maja 2020 @Tomaszszym 5 minut temu, Tomaszszym napisał: Mogly troche zmarznac? taka temperatura nic im nie zrobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Maja 2020 Ok dziekuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowak2702 2 Napisano 8 Maja 2020 Moja roślinka od około tygodnia nie rośnie i aktualnie wygląda tak. Co może być przyczyną? Ziemia do kwiatów, z góry podsypałem z pola bo się wyciągnęła trochę, podlewam jak nie ma wilgoci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Maja 2020 @nowak2702 jakiś mutant albo przesuszyłeś? gleba na suchą wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Este2514 0 Napisano 2 Czerwca 2020 Wyciągneły mi się roślinki. Stały na początku w małych doniczkach, teraz już są na spocie. Pytanie zatem brzmi czy coś z tym robić? Czy duża ilość słońca na spocie zrobi robotę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Czerwca 2020 @Este2514 8 minut temu, Este2514 napisał: Czy duża ilość słońca na spocie zrobi robotę? tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spizgunek123 3 Napisano 5 Czerwca 2020 pytanie, jak stosować ukorzeniać, opłaca się w ogóle stosować na outdoor? Słyszałem, że spoko rozwiązanie z takim ukorzeniaczem, tylko jak się go stosuje, czy mogę na młode sadzonki, czy coś. No proszę o ogólne wytłumaczenie bo jestem ciekawski. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Czerwca 2020 @spizgunek123 jaki ukorzeniacz? klony chcesz robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spizgunek123 3 Napisano 5 Czerwca 2020 @Tester przyspieszyć ukorzenie się sadzonek, to ma wgl jakiś sens? Czy lepiej się w to nie bawić. Lubię eksperymentować i wyciągać z tego jakieś wnioski. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Czerwca 2020 @spizgunek123 są specyfiki jakieś np. Rhizotonic więc jak lubisz się bawić to czemu nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstOut 0 Napisano 21 Czerwca 2020 Witam kieruje dwa pytania. 1.Czy ktoś mógłby stwierdzić co jest powodem tych żółtych plamek na roślince? 2. A także czy tak wyciągnięte roślinki (kolejne zdjęcia) będą normalnie rosnąć i funkcjonować i czy nie trzeba podwiązywać czymś wydłużonych łodyg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach